MC Groep
Image default
Vervoer en transport

Vind een dealerschap waar u een Doosan heftruck kunt kopen

Bestaat er in uw bedrijf een behoefte aan heftrucks? De vorkheftrucks van Doosan zijn krachtig, duurzaam en ook nog eens comfortabel in het gebruik. Dit Koreaanse merk is al jaren een begrip in de wereld van de interne transportmiddelen. Als u een Doosan heftruck wenst te kopen in Zuid-Holland, dan bent u aan het juiste adres bij Rogo Machines B.V. Deze in Middelharnis gevestigde zaak biedt een ruime keuze aan heftrucks aan van Doosan en andere merken. U zult hier zeker een model vorkheftruck kunnen vinden dat past bij de behoeftes van uw bedrijf.

Kiest u voor een GX-model of voor een Series 7 Pro?

Bij Rogo Machines B.V. heeft u de keuze uit twee verschillende series als u besluit een Doosan heftruck te kopen. Ten eerste is er de GX-series, die bestaat uit heftrucks met een robuust model die bijvoorbeeld geschikt zijn voor het vervoeren van bouwmateriaal. U kunt deze heftrucks kopen met een dieselmotor, maar u kunt in plaats daarvan ook kiezen voor een uitvoering die op LPG rijdt. De tweede serie waar u de keuze uit heeft, is de Series 7 Pro. In deze serie vindt u de laatste generatie van vorkheftrucks van Doosan. Deze heftrucks worden aangedreven door een nieuwe dieselmotor die zonder hulp van een roetfilter voldoet aan de Tier 4-standaarden die zijn gesteld door de ETA. Deze nieuwe motor verbruikt minder brandstof, maakt weinig lawaai en heeft weinig onderhoud nodig.

De vorkheftruck die perfect bij u past

Als u een Doosan heftruck gaat kopen bij de speciaalzaak in Zuid-Holland, zal u persoonlijk advies krijgen van de experts die daar werkzaam zijn. Welke heftruck voor u het meest geschikt is, hangt namelijk volledig af van de specifieke situatie in uw bedrijf. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit Doosan heftrucks met verschillende hefvermogens. U kunt er bovendien voor kiezen om de Doosan GX uit te laten rusten met non-markingbanden.

https://www.rogo.nu/