MC Groep
Image default
Vervoer en transport

Borgvrij een aanhanger huren: Voordelig en zorgeloos spullen vervoeren. Natuurlijk bij JobCar

Bent u op zoek naar een betrouwbare en makkelijke manier om grote spullen te vervoeren? Dan is het huren van een aanhanger bij JobCar te Etten-Leur misschien iets voor u. Het beste van alles is dat u geen borg hoeft te betalen om een aanhanger te huren. U kunt kiezen uit verschillende soorten aanhangers, zoals een bakwagen, een plateauwagen of een autotransporter. Bij JobCar kunt u ook diverse accessoires huren zoals spanbanden en een net zodat uw spullen veilig en stabiel vervoerd kunnen worden. Bovendien huur u bij ons altijd een veilige, geremde aanhanger.

Wat is het belangrijkste voordeel van het huren van een geremde aanhanger?

Het belangrijkste voordeel van het huren van een geremde aanhanger is dat deze de veiligheid op de weg aanzienlijk verbetert. Een geremde aanhanger is heeft met een remmechaniek om de aanhanger te vertragen en te laten stoppen als dit nodig is. Dit remmechaniek wordt in werking gesteld als de auto remt, waardoor de remkracht evenwichtig wordt verspreid over de auto en de aanhanger. Met dit remmechaniek kunt u adequater reageren op onvoorziene omstandigheden. Daarnaast wordt de mogelijkheid op slingeren en scharen van de aanhanger beperkt, waardoor de kans op een ongeluk of het verroeren van de vracht aanmerkelijk wordt gereduceerd. Vooral als u zware spullen als zand en stenen gaat vervoeren, is het huren van een geremde aanhanger aan te raden. Daarnaast mogen auto’s meer gewicht vervoeren met geremde aanhangers. Bij JobCar aanhangwagenverhuur kunt u geremde aanhangers huren voor een scherpe prijs en een veilige reis.

Met vakantie? Bekijk onze bagagewagens!

Bij JobCar kunt u snel en eenvoudig een bagagewagen huren met keuze uit drie verschillende modellen: de Stema Mammoet Carrier, de Anssems GT500 en de Anssems GT750. Huur nu een bagagewagen en geniet van extra laadruimte voor uw vakantiespullen, sportuitrusting of andere bagage. De Stema Mammoet Carrier heeft een laadvermogen van 452 kg en een afmeting van 154x108x51 cm. De Anssems GT500 heeft een laadvermogen van 361 kg en een afmeting van 151x101x48 cm. De Anssems GT750 heeft een laadvermogen van 594 kg en een afmeting van 201x101x48 cm. Alle bagagewagens zijn uitgerust met een handig slot op de klep en kunnen worden voorzien van een dakdrager. Bent u op zoek naar een bagagewagen? Huur dan nu een bagagewagen bij JobCar en maak gebruik van onze scherpe tarieven. Bij het ophalen van de bagagewagen dient u uw rijbewijs en geldige identificatie mee te nemen en vooraf te betalen. JobCar zal de bagagewagen voor u koppelen en de lampen controleren zodat u veilig op weg kunt.

Bij JobCar kunt u dus verschillende soorten aanhangers huren, zoals een bakwagen, een plateauwagen of een autotransporter. De huurprijzen zijn afhankelijk van het type aanhanger en de duur van de huurperiode. Door het borgvrij huren van een aanhanger bij Borgvrij, kunt u zonder zorgen u grote spullen vervoeren. Kijk maar eens online, dan ziet u precies wat de huurprijs is en welke aanhangers beschikbaar zijn.

 

https://www.jobcar.nl/