MC Groep
Image default
Banen en opleidingen

Werkenbijloohorst is werken in groen

 

Je wil echt buiten werken. Je vindt het heerlijk om buiten te zijn, eigenlijk ben je bijna altijd buiten. Lekker in de natuur, heerlijk in het bos wandelen, over het strand lopen en met planten en bloemen bezig zijn. Dat wil je ook in je werk terugzien en daarom ben je op zoek naar een baan waar je voornamelijk in de buitenlucht bezig bent. Hovenier, groenmedewerker, vacature groen, medewerker groen heb je allemaal al gegoogeld. Kijk eens bij werkenbijloohorst, is misschien ook een leuke optie voor je.

Vacature groen en werkenbijloohorst

Je werkt mee aan groene projecten in dorp, stad en buitengebied en je bent daarom elke dag lekker buiten. Precies wat je zoekt. Werken in de groenvoorziening is hartstikke leuk en je draagt bij aan mooi onderhouden buitenruimten. Werken in en aan een openbare ruimte, werken in tuinen en werken in parken. Plantsoenen onderhouden en helpen met de aanleg van een voedselbos. Werkenbijloohorst, werkenbijgroen en werken in de gezonde lucht. Helemaal top toch?

Je leven bij werkenbijloohorst

Wat ga je worden? Daktuinspecialist? Boomverzorger? Of gewoon hovenier particuliere tuinen? Je pakt een bladblazer na je lunch en je gaat lekker aan de slag om de oprijlaan van villa Vreugdeveld weer netjes te maken. Dan de rozenstruiken langs de rand goed verzorgen en de aarde eromheen schoffelen en harken. Of ga je meer de grotere projecten aanpakken? Onderhoud van sportvelden en andere openbare ruimten zoals plantsoenen en speelpleinen. Je vindt het in ieder geval heerlijk om in de open lucht te werken. Met machines of met een hark. Je houdt wel van netjes en je hebt oog voor detail. Op die manier werk je graag en je let op de kleine dingen. Daar steekt nog een vervelend takje uit en die rozenstruik moet nodig goed verzorgd worden. Je let op een heleboel dingen tegelijk. Je vindt de natuur belangrijk, maar ook de mens en de dieren. Veel bloemen voor de bijen, genoeg verstopplekjes voor de mussen en de insecten, veel groen bij verzorgingstehuizen. Mooie tuinen op bedrijventerreinen vind je heel belangrijk, dan gaan de medewerkers sneller en makkelijker de buitenruimte gebruiken en ervaren. Het is zo heerlijk buiten!