MC Groep
Image default
Banen en opleidingen

Toewijding aan veiligheid met Kompas Veiligheidsgroep

De noodzaak voor veiligheid in onze samenleving kan niet genoeg benadrukt worden. Kompas Veiligheidsgroep, een toonaangevend opleidingsinstituut, zet zich in om dit bewustzijn te bevorderen. Onze focus ligt niet alleen op het aanbieden van hoogstaande bhv cursussen, EHBO- en VCA-opleidingen, maar strekt zich ook uit tot het geven van doordacht veiligheidsadvies en het beschikbaar stellen van essentiële veiligheidsproducten. Onze toewijding wordt gedreven door een onvermoeibare passie voor veiligheid en innovatieve leeroplossingen.

BHV cursussen: actualiteit en kwaliteit voorop

Kwaliteit en actualiteit zijn twee pijlers waarop onze bhv cursussen zijn gebouwd. Wij nemen de verantwoordelijkheid om cursisten uit te rusten met de meest recente kennis en vaardigheden zeer serieus. Met zelf ontwikkelde en voortdurend geactualiseerde cursussen zorgen we ervoor dat onze deelnemers in noodsituaties snel en efficiënt kunnen handelen. Een standaard bhv cursus bij ons duurt slechts één dag, terwijl een herhalingscursus in een halve dag kan worden afgerond. Een ideale manier voor cursisten om zich steeds opnieuw te bekwamen. En dat is nog maar het begin: onze uitgebreide EHBO-cursussen en VCA-opleidingen completeren het trainingsaanbod.

Bekijk hier het trainingsaanbod

Buiten de trainingssfeer biedt Kompas Veiligheidsgroep een schat aan ervaring in veiligheidsadvies. Onze deskundigen helpen bedrijven met het ontwerpen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. Hierdoor kunnen bedrijven zeker zijn van een veilige werkomgeving die voldoet aan alle geldende normen. En voor degenen die direct toegang willen tot kwaliteitsveiligheidsproducten, onze webshop is een schatkamer. Van EHBO-koffers en brandblussers tot AED’s en verbandmiddelen, wij hebben alles wat je nodig hebt om veiligheid tot een prioriteit te maken.