MC Groep
Image default
Internet marketing

Beter zichtbaar online: kies voor uitbesteden linkbuilding

 

 

Wil je beter zichtbaar zijn online? Of wil je meer verkeer naar je website? Of hoger score in de zoek resultaten van Google? Dan is het goed aan linkbuikig te doen. Linkbuilding is voor beginnelingen wel lastig, want het is meer dan alleen maar lukraak linkjes en backlinks plaatsen op een site. Linkbuilding kost wel veel tijd, een oplossing is het uitbesteden van linkbuilding.

 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verzamelen van relevante linkjes van andere webpagina’s naar jouw website. Het doel van linkbuilding is het verbeteren van je positie in de zoekmachine op specifieke zoekwoorden.  Dit kan best een klus zijn en daarom kun je ook linkbuilding uitbesteden. Alle links die verwijzen vanaf andere websites naar jouw website wordt je linkprofiel genoemd. De waarde van die andere websites speelt daarbij een belangrijke rol. Het moet namelijk wel gaan om websites van een bepaalde kwaliteit en relevantie. Hoe hoger de relevatie, hoe beter je scoort en hoe meer zichtbaar je wordt

Hoe werkt linkbuilding

Linkbuilding kost veel tijd, heb je dat niet dan kun je linkbuilding beter uitbesteden. Hoe werkt het dan? Allereerst wordt een zoekwoorden onderzoek gedaan. Er wordt gekeken naar welke zoekwoorden relevant zijn en hoe vaak erop wordt gezocht. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Daarna zorgt het bedrijf  – bij het uitbesteden van linkbuilding- voor de juiste hoeveelheid links van goede kwaliteit naar jouw website verwijzen. Dit is een terugkerend proces, waarmee jouw website stijgt in Google. Hierdoor ben je sneller zichtbaar. Wil je dat ook? Maar weet je niet waar te beginnen of heb je te weinig kennis erover? Begin dan met uitbesteden van linkbuilding. Wij kunnen je hiermee helpen en bieden verschillende pakketten aan voor het uitbesteden van linkbuilding. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.