MC Groep
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Haarlem

Bij Bax Houthandel ga ik houten vloeren Haarlem kopen. Daar kan ik namelijk heel erg goedkope houten vloeren kopen. En omdat ik ben verhuisd naar Haarlem, en er nu een hele lelijke vloer in het huis ligt, heb ik besloten om er dus een nieuwe in te laten leggen. In dit blogje leg ik graag uit waarom ik voor Bax Houthandel heb gekozen en hoe ik hen heb gevonden.

Advertentie houten vloeren Haarlem

Ik kwam de advertentie houten vloeren Haarlem tegen in de stad. En toevallig was ik net sinds kort op zoek naar een nieuwe houten vloer. Ik heb de website onthouden en ben, toen ik thuis kwam, direct daar naartoe gegaan. Op de website van Bax Houthandel las ik dat zij zo goedkoop houten vloeren verkopen, omdat zij die zelf maken! Hiermee garanderen zij ook een goede kwaliteit omdat dit in derdewereldlanden nog wel eens de vraag is. En zij nodigden mij dan ook hartelijk uit voor een bezoekje aan de winkel. Zo gedaan zo gedaan!

Showroom

Ik ben de eerstvolgende werkdag dat ik vrij was naar de showroom van Bax Houthandel gegaan. En daar stonden de meest mooie houten vloeren neergezet. Ik werd direct te hulp geschoten door een medewerker. Hij vroeg mij naar wat voor een houten vloer ik zocht. Hierbij gaf ik aan dat ik een goedkope houten vloer zoek, die wel kwalitatief goed is. Vervolgens gaf hij aan mij hier zeker bij te kunnen helpen en nam hij mij mee naar budget lamelparket.

Uiteindelijk heb ik een hele mooie vloer gekozen. En deze hebben zij vorige week al in mijn huis gelegd! Ook hiervoor is Bax Houthandel dus bereikbaar. Dus mocht jij een houten vloer willen en je woont in Haarlem; ga naar Bax! Overigens hebben zij naast lamelparket nog vele andere vloeren.

Bezoek de website voor meer info : website