MC Groep
Image default
Beauty en verzorging

Je huid jong houden

Rimpels in je gezicht is iets waar niemand aan ontkomt. In ieder geval niet zonder dat je een wonderbaarlijk middel hebt gevonden die jou de eeuwige jeugd geeft.. Eraan ontkomen, is het echt niet te bereiken? Je kunt het in ieder geval wel rekken..

 

Het is van belang om je huid elke dag goed te reinigen. Het liefst ‘s morgen en ‘s avonds. Kies een cleaner die goed is aangeschreven en je huid niet te strak maakt. Dit verstoort dan weer het evenwicht in je huid. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat je huid alleen maar meer beschadigt.

 

Wat heel belangrijk is voor het op een correcte manier onderhouden van je huid is jezelf beschermen tegen de zonnestralen. Natuurlijk houden we ontzettend veel van de zonnestralen alleen onze huid is er minder fan van. Zorg daarom dat je je tussen de maanden maart en september altijd voldoende insmeert met minimaal factor dertig zonnebrandcrème. Uiteraard willen we allemaal goed bruin worden, maar met zonnebrandcrème op word je echt nog wel bruin van kleur.

 

Naast deze adviezen heb je ook nog de voor veel mensen minder denkbare tools. Zo kun je ook besluiten fillers of botox te gebruiken. Er zijn in Nederland erg veel artsen die hierin gespecialiseerd zijn en het allemaal heel natuurlijk kunnen laten lijken. Het is daarom ook niet het geval dat je met een overdreven strak getrokken hoofd rondloopt. Gezicht fillers zijn om deze reden dan ook prima om te gebruiken.

 

Gezond leven is ook een belangrijke factor voor het behoud van je huid. Veel vers fruit en groente eten is erg belangrijk. Dit mag zelfs een kilo per dag zijn! Daarnaast de alom bekende 1,5 tot 2 liter water per dag zijn al een hele grote hulp bij het onderhouden van je huid. Naast het gezond eten en drinken is het ook belangrijk dingen als roken en alcohol links te laten liggen. Als je stopt met negatieve gewoonten zal jouw huid je daar heel dankbaar voor zijn.

 

Je huid onderhouden is dus heel belangrijk. Zorg dat je je huid goed reinigt en probeer slechte gewoonten zoveel mogelijk links te laten liggen. Mocht dat toch nog niet de gewenste effecten hebben kunnen fillers of botox jou ook helpen.

 

Bezoek de website voor meer info : website