MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Waarvoor kunt u een beroep doen op een loon- en grondverzetbedrijf?

Vraagt u zich af wat een loon- en grondverzetbedrijf voor u zou kunnen betekenen? Een loonbedrijf kunt u inhuren voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden, meestal in de agrarische sector, groenbeheer, de bouw of infrastructuur. Het bedrijf beschikt over verschillende machines, zoals landbouwwerktuigen, graafmachines en transportvoertuigen om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het handige van een loonbedrijf is dat u voor een paar uur een medewerker met een baggermachine kunt inhuren om de sloot achter uw huis uit te baggeren zonder dat u daarvoor een heel project moet uitbesteden bij een aannemer. Bel bijvoorbeeld het VCA-gecertificeerd Loonbedrijf Van der Male B.V. wat al sinds 1979 loonwerk verricht.

Wat voor werkzaamheden voert een loon- en grondverzetbedrijf uit?

Bij dit loon- en grondverzetbedrijf in Bergen op Zoom kunt u terecht voor diverse werkzaamheden. Omdat ze bij dit bedrijf gespecialiseerd zijn in werkzaamheden binnen de groen- en infrasector, kunt u bijvoorbeeld denken aan werkzaamheden als het aanleggen van bedrijventerreinen, het aanleggen van paden en het onderhoud daarvan en het uitbaggeren en maaien van sloten. Ook kunt u ze inschakelen voor het afgraven en vervoeren van grond, het afzetten van afrasteringen en het inzaaien van een perceel. Bovendien hoeft u geen bedrijf te zijn om een loonbedrijf in te huren. U kunt ook als particulier een loonbedrijf inhuren om bijvoorbeeld een tuin aan te laten leggen.

Huur dit professionele bedrijf in voor loon- en grondverzetwerkzaamheden

Als u voor een paar uur de diensten nodig heeft van een loon- en grondverzetbedrijf in Bergen op Zoom of omgeving, dan kunt u terecht bij Loonbedrijf Van der Male B.V. De medewerkers van dit bedrijf zorgen ervoor dat de gewenste werkzaamheden goed worden uitgevoerd. Schroom niet om contact met deze werknemers op te nemen als u gebruik wilt maken van de diensten of als u vragen heeft over bepaalde werkzaamheden of machines.