MC Groep
Image default
Industrie

Veiligheidsproducten kopen: het niet te onderschatten belang ervan

Rondom veiligheid op de werkvloer bestaan veel regels en procedures. Op een werkvloer waar met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt, liggen dan ook potentiële gevaren op de loer. Niet alleen wordt er met gevaarlijke stoffen gewerkt, er spelen ook nog eens menselijke factoren zoals vermoeidheid en stress een rol. Onder dergelijke omstandigheden sluipt een foutje er ongemerkt in. Omdat dit nooit honderd procent kan worden voorkomen, is het des te belangrijker om veiligheidsproducten te kopen die de basisomstandigheden waarin men werkt zo veilig mogelijk maken.

Het bereiken en behouden van een zo hoog mogelijk veiligheidsniveau

Met het kopen van veiligheidsproducten alleen bent u er nog niet. Een van de grootste aanbieders van dergelijke producten binnen de Benelux, Dupa Veiligheidstechniek, kan u ook assisteren bij het voldoen aan alle geldende eisen en voorschriften en het optimaliseren van uw werkprocessen. Het bedrijf focust niet slechts op het verkopen van producten, maar op het opbouwen van een klantrelatie op de lange termijn waarbij het van dienst kan zijn in het bereiken en behouden van een zo hoog mogelijk veiligheidsniveau met behulp van betrouwbare en eenvoudig bruikbare veiligheidsproducten.

Dit is een full-service dienstverlener

Dupa Veiligheidstechniek is het oudste bedrijf binnen haar branche en kan inmiddels bouwen op enkele tientallen jaren werkervaring. Elk denkbaar bedrijf kan er terecht om zijn veiligheidsproducten te kopen, aangezien de specialist dankzij de samenwerking met veel verschillende partners een zeer ruim assortiment en portfolio heeft opgebouwd. De in Etten-Leur gevestigde specialist profileert zich bovendien niet enkel als een verkooppunt, maar als een full-service dienstverlener die graag een langetermijnrelatie met u aangaat.

Opslag en afvoer van gevaarlijke stoffen

Vermoeidheid en stress kunnen flinke impact hebben op medewerkers. Daarom is het, zoals eerder genoemd, belangrijk om de omgeving zo veilig mogelijk te houden en zo de kans op fouten en de gevolgen daarvan te minimaliseren. De veiligheidsspecialist biedt een ruim scala aan producten voor de binnen- en buitenopslag van gevaarlijke stoffen, maar ook voor de veilige afvoer daarvan.

https://www.dupa.nl/