MC Groep
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een mediator in Limburg?

Bent u op zoek naar een mediator in Limburg? Bent u terechtgekomen in een situatie waarin u door de bomen het bos niet meer ziet en alleen maar aan het sparren bent met de tegenpartij? Wilt u goede gesprekken waarin oplossingsgericht wordt gewerkt, en er naar elkaar wordt geluisterd? Wanneer u onverhoopt in een (familie)conflict belandt kan het inschakelen van een onafhankelijke bemiddelaar u in veel situaties helpen.

Buitengewoon mediator in Limburg: samen lossen we het op!

Bij het woord “conflict” kunt u zich van alles voorstellen. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een echtscheiding, een vervelende situatie op de school van uw kind of een ruzie binnen de familie. Wanneer het steeds slechts uw woord tegen het woord van de andere betrokken partij is en u eigenlijk niet verder komt, kunnen wij als mediators, u helpen.

Het inschakelen van een mediator heeft verschillende voordelen. Zo heeft hebben alle partijen evenveel inspraak en neemt u op deze manier uiteindelijk samen oplossingsgerichte beslissingen. Ook heerst er tijdens de gesprekken met de mediator een informele sfeer; er wordt naar iedereen geluisterd en u krijgt alle gelegenheid om zelf met oplossingen te komen. Daarnaast is een mediation traject doorgaans goedkoper dan het doorlopen van een juridisch traject.

Wij staan u in conflictsituaties bij als mediator: een onafhankelijke partij die bemiddelend optreedt. Wij zijn integer en pakken door, zodat alle partijen verder kunnen. Alle betrokken partijen zullen door ons worden gehoord en op gelijke wijze worden behandeld, zodat iedereen het gevoel heeft dat er naar hen wordt geluisterd. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de juiste oplossing(en) voor jullie conflict.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u na het lezen van dit artikel vragen? U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Zo zijn wij zowel per e-mail als telefonisch vrijblijvend bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen of voor het maken van een afspraak.

Een intakegesprek, waarin wordt gekeken naar de situatie en deze vanuit beide partijen wordt belicht, kunt u gratis aanvragen. In dit gesprek wordt tevens nagegaan of een traject bij Buitengewoon Mediation bij u en uw verwachtingen past.

Bekijk voor meer informatie op onze website.

Bezoek de website voor meer info : website