MC Groep
Image default
Industrie

Een gelijkstroommotor voor diverse industriële aanwendingen

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle gelijkstroommotor die u kan inzetten in verscheidene industriële aanwendingen in uw bedrijf? Leer dan Zilvertron kennen. Zilvertron is een bedrijf dat zich specialiseert in klein aandrijftechniek. U kunt er terecht als u losse componenten wilt aankopen, maar ook voor totaaloplossingen staan ze voor u klaar.

De gelijkstroommotor, oftewel de DC motor

Een gelijkstroommotor wordt ook wel een DC motor genoemd. DC staat voor Direct Current. In een gelijkstroommotor of een DC motor wordt elektrische energie omgezet in mechanische energie. Die elektrische energie is afkomstig van gelijkstroom. Het voordeel van zo’n motor is dat ze makkelijker zijn in gebruik en aansturing dan AC motoren. Daarnaast heeft u ook minder werk aan het onderhoud van DC motoren. Bovendien werkt een gelijkstroommotor gewoon verder als de stroom uitvalt. Naast DC motoren vindt u bij Zilvertron nog heel wat andere soorten motoren, zoals bijvoorbeeld stappenmotoren en AC motoren. Een stappenmotor bijvoorbeeld werkt op een andere manier dan een gelijkstroommotor. Om een rotatie te verkrijgen, maakt deze motor geen draaiende bewegingen, maar maakt die kleine stappen.

Contacteer deze gespecialiseerde organisatie voor extra uitleg

Als u vragen heeft over de gelijkstroommotoren/DC motoren van Zilvertron, dan kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf. De contactgegevens van Zilvertron vindt u terug op de website van het bedrijf. U kunt de medewerkers bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:30. Via de website kunt u ook producten in het winkelmandje leggen. Daardoor voegt u de gewenste producten toe aan de offertemap. U koopt de producten dus niet meteen aan, maar u krijgt wel een handig overzicht die u inzicht zal geven in de prijs van uw toekomstige aankoop. Tenslotte vindt u op de website van Zilvertron meer informatie over het bedrijf zelf en de andere producten en diensten die ze aanbieden.

https://www.zilvertron.com/