MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een QHSE compliance management tool? Wij hebben het antwoord!

Op zoek naar een QHSE compliance management tool? Wij hebben het antwoord!

 

QHSE en compliance management zijn twee zeer belangrijke termen in het bedrijfsleven. Twee termen waar bijna iedere organisatie wel in meer of mindere mate mee te maken krijgt. In Nederland kennen we namelijk verschillende wetten en regels omtrent kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu waar u zich aan moet houden. Doet u dit niet? Dan bent u niet compliant met de wet- en regelgeving en kunt u bestraft worden met een hoge boete. Compliance management is dan ook essentieel. Het makkelijkst gaat dit met een QHSE compliance management tool, zoals Pharius. Hieronder leest u er meer over.

 

Up-to-date, makkelijk in gebruik en overzichtelijk

 

Een goede compliance management tool, zoals bovengenoemde, stelt u in staat om de compliance management binnen uw bedrijf zo goed mogelijk vorm te geven. Alle informatie omtrent wet- en regelgeving, maar ook wetswijzigingen zijn in deze tool terug te vinden en up-to-date. Op het dashboard ziet u hoe het er met uw organisatie voor staat. Mocht u op bepaalde vlakken ondermaats presteren, dan kunt u verbeteringen in de bedrijfsvoering doorvoeren zodat u uiteindelijk wél compliant bent. De tool is erg overzichtelijk en is makkelijk in gebruik. 

 

Toon aan dat uw bedrijf compliant is

 

Een compliance management tool is overigens niet alleen handig om zelf inzicht te krijgen in de mate van compliance en de eventuele punten die voor verbetering vatbaar zijn. U kunt de tool ook gebruiken om aan te tonen dat uw bedrijf compliant is. De QHSE verplichtingen zijn eenvoudig en overzichtelijk per onderwerp te borgen. U kunt hier bewijslast aan toevoegen zodat u aantoonbaar compliant bent. Aantoonbaar compliant = hoge boetes voorkomen.

 

Gratis online training om alles uit uw compliance management tool te halen


Om de fijne kneepjes van de compliance management tool te leren, is het aan raden om een gratis online Pharius training te volgen. Deze gratis trainingen worden verspreid over het jaar aangeboden. Klik op de training die u wilt volgen en u komt vanzelf op de pagina uit waar u zich kunt aanmelden. Ook vind u hier meer informatie over de training. Haal alles uit uw compliance management tool met een gratis online training!

https://www.pharius.eu/nl/