MC Groep
Image default
Bedrijven

Angelus leerverf, de beste verf voor op leer

Wanneer je er voor kiest een leren product te gaan verven, schoenen, een jas of misschien zelfs je leren bank is het belangrijk te kiezen voor de juiste producten om het beste effect te krijgen. Wanneer je ervoor kiest je schoenen te verven kun je het beste gaan voor de angelus leerverf en niet voor een normale leerverf.

De angelus leerverf is een verf met een acrylbasis, de verf heeft een unieke samenstelling die ervoor zorgt dat het product zich makkelijk hecht aan het materiaal. Je kunt de verf aanbrengen met een kwast maar het is ook mogelijk de verf aan te brengen met een airbrush, de verf staat wereldwijd bekend als de beste voor het verven van leren voorwerpen.

Angelus leerverf kan gebruikt worden voor het verven van schoenen, tassen, jassen, laarzen, slippers en noem het maar op. Wanneer je de verf op een product aanbrengt is het kras en water bestendig, ook is de verf erg natuurlijk een elastisch en zal je product dus niet aantasten. Na de beschildering van je product laat de verf geen strepen achter en zal de verf niet brokkelen. De verf is ontworpen voor de gladdere texturen en er word aangeraden om voor suède een andere soort verf te gebruiken. Ook is het mogelijk om verschillende kleuren verf met elkaar te vermengen om op de perfecte kleur te komen.

Voordat je een product hiermee gaat verven is het belangrijk om het product voor te behandelen. Dit kan je het beste doen met aceton, zorg dat het product volledig vet vrij is voordat je begint met het aanbrengen van de leerverf. Er wordt aangeraden het product na het verven te behandelen met een speciale finish, deze is ook waterbestendig en zorgt ervoor dat er geen krassen op je product komen.

Hierdoor van plan een product aan te schaffen? Neem dan een kijkje op www.leerverfshop.nl

Bezoek de website voor meer info : website