MC Groep
Image default
Energie

Ben je op zoek naar een duurzame, betaalbare elektrische boiler?

Ben je op zoek naar een duurzame, betaalbare elektrische boiler?

De DAT-Aparici Eficiente Plus elektrische boiler is dan excact wat je zoekt. Deze vernieuwende en energiezuinige boiler lijkt op zijn voorganger, de DAT-Aparici Eficiente, maar heeft een aantal dikke PLUS punten welke deze boiler maken tot een unieke elektrische boiler en een van de beste in zijn soort en prijsklasse.

 

 

Al 75 jaar vooruitstrevend en baanbrekend

Het Spaanse bedrijf Nofer- Aparici maakt inmiddels 75 jaar elektrische boilers zij gebruiken hun opgedane kennis om innovatieve, energiezuinige elektrische boilers te maken. Voor nu en de voor de toekomst. Zo ook bij de DAT-Aparici Eficiente Plus waar ze hun design kwaliteiten hebben laten verenigen met hun kennis op het gebied van boilers.

 

De PLUS punten op een rij

Waar de DAT-Aparici Eficiente al een zeer mooie en compacte design boiler is en uigerust is met 2 cilindrische tanken, daarin 2 aparte verwarmingselementen en de energiezuinige ECO controller gaat de PLUS nog 2 opvallende stappen verder. 

De DAT-Aparci Eficiente Plus punten op een rij:

• Compact qua design

• 2 cilindrische tanks voor een doeltreffende en snelle opwarming

• Enorm goede isolatie

• Smart ECO Controller

• 2 droge weerstanden (de elementen komen hierbij niet direct in contact met het water)

• 2 elektronische anodes

 

Droge weerstand

De elektrische boiler Eficiente Plus heeft 2 droge weerstanden wat zoveel inhoud dat de verwarmingselementen niet direct in contact kunnen komen met het water in de boiler. Deze elementen worden beschermd door een omhulsel. Hierdoor heeft kalk geen kans om te hechten aan de elementen.
Minder kalkafzetting > minder energieverbruik!

 

Elektronische anodes

Tevens is deze boiler uitgerust met een uniek onderdeel, in dit geval zelfs 2; elektronische anodes. Een normale magnesium anode die de glas emaille binnenketel beschermd moet elke 2 jaar vervangen worden. Elektronische anodes daarentegen gaan tot wel 3 á 4 x langer mee dan normale magnesium anodes! Minder vaak een anode vervangen betekent minder onderhoud. En dat wil je!


Daarom de Plus

Minder kalkafzetting in de boiler, super energiezuinig, minder onderhoud, dat maakt deze boiler puur goud!

Te koop op de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/