MC Groep
Image default
Energie

LED lampen in R7s

LED R7S lampen zijn beschikbaar in meerdere glasvormen en kleur temperaturen. LED R7S lampen kunnen Omni-directioneel licht vergieten in alle richtingen, of semi-directionele, die geschikt is voor het scherpstellen van licht in een strakkere patroon.

Deze LED R7S lampen zijn veelzijdig, langdurig en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder degenen die timers gebruiken als controlelampjes verlichting. Kies uit verschillende formaten,

Met inbegrip van 3-1/8 inch, 7-1/2 duim en 10-1/6-inch opties. U hebt ook een keuze uit de vele merken en types van spanning samen te stellen. Vele bedrijfsklanten hebben energie en kostenbesparingen en  besluiten om te upgraden naar LED lampen . Neem contact op met uw lokale winkel als u een deskundig advies van de verlichting wilt laten analyseren.

Ongeacht wat uw verlichting nodig heeft, kunt u een vervangende LED thats efficiënter en duurzamer. LED R7s tubulair lampen bieden superieure lichtkwaliteit, meer dan traditionele lampen.

LED-lampjes vereisen specifieke ontwerpen te kunnen grijs worden weergegeven. Ze moeten ook gepaard gaan met compatibel dimmer besturingselementen om effectief te werken. Elke LED-lampen zijn uitgebreid getest om te zorgen voor compatibiliteit met de hoogste dimmer fabrikanten. Controleer het tabblad specificaties van LED product pagina’s, waarmee wordt aangegeven of de lamp is dimbaar en de dimmers getest, zodat deze overeenkomen met op de juiste lamp voor uw controle. Vragen

R7s Leidene bollen uitgerust verlichting met een R7s montage met energie-efficiënte lampen, waardoor kosten te besparen en het milieu te beschermen. R7s montage zijn voornamelijk te vinden outdoor en indoor verlichting die efficiënt grote gebieden verlichten zoals gebouwen met hoog stroomverbruik en een dienovereenkomstig hoge verlichting stroom. Zij bieden ook overstromingen verlichting in zalen, evenals Veiligheidsverlichting en maximale prestaties van het licht in de vorm van werk lichten. Tot op heden heeft alleen halogeen verlichting technologie is geschikt om te voldoen aan deze hoge eisen. Lampen met 1000 en 2000 Watt stroomverbruik behoren tot de meest krachtige bollen- en de duurste. Met betere energie-efficiëntie zou het mogelijk te maken van de enorme kostenbesparingen met deze vorm van verlichting en om te zorgen voor langdurige bescherming voor het milieu met langduriger bollen dankzij lagere afvalproductie en lagere CO2-uitstoot. Als de juiste aanpak wordt gevolgd met R7s LED lampen, is verlichting met LED’s de meest energie-efficiënte en duurzame verlichting beschikbaar op de markt.

Bezoek de website voor meer info : website