MC Groep
Image default
Financieel

Koop etherische contant geld met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins

Wanneer u Ether wilt kopen met Bankoverschrijving of Credit Card VIABTC, kunt u het door de Binance Exchange doen. Je moet weten dat er om bepaalde redenen een proces van fondsoverdracht is en je moet dat proces volgen als je succesvol wilt zijn in je transactie. In dit artikel zal ik u begeleiden over het kopen van etherische contant geld met bankoverschrijving of creditcard via BTC. Dit wordt gedaan door de drie eenvoudige stappen te volgen.

 

Ten eerste moet je een account maken met Binance. Het duurt een paar minuten. Ga vervolgens naar de pagina van uw fondsenoverdracht. Klik op Overdracht maken en volg de instructies. Nadat u met succes het account hebt opgericht, ziet u een pictogram bovenop de pagina.

 

Ten tweede moet u kiezen hoe u uw account gaat financieren.

U kunt de creditcard gebruiken die u hebt of u kunt het geld gebruiken dat u op uw spaarrekening hebt opgeslagen. De optie Creditcard is de beste omdat u het op elk moment en voor elke hoeveelheid geld kunt gebruiken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het terugtrekken van het geld. Het enige dat u nodig hebt om op te letten, is het minimumbedrag dat u moet besteden voordat u zich kunt terugtrekken.

 

Ten derde, zodra u uw account hebt gefinancierd, kunt u nu uw creditcard gebruiken om ether te kopen met bitcoins. Het is heel gemakkelijk omdat alles automatisch zal gebeuren. Het enige dat u hoeft te doen is het transactieverzoek naar de uitwisseling verzenden. Ze leveren het transactieverzoek aan de verkoper en vervolgens kunt u de transactie al voltooien en de ether in uw account hebben.

 

Ten vierde kunt u etherische contant geld kopen met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins. Er zijn twee opties waaruit u kunt kiezen wanneer u deze digitale valuta wilt kopen. U kunt het doen via een traditionele financiële instelling of u kunt het online doen. Er zijn veel mensen die het liever online doen omdat er zoveel gemakkelijker manieren voor hen zijn om het etherische contant geld te krijgen dat ze nodig hebben. Bovendien biedt Online Banking veel gemak, zoals het controleren van uw saldo elke dag. Ook zijn de transacties snel.

 

De vijfde en laatste, kunt u ook het geld gebruiken dat u op uw creditcard of spaarrekening hebt opgeslagen om ether te kopen met Bitcoins.

Dit is erg populair omdat je ether kunt kopen tegen een lage prijs en een grotere winsten in een korte periode kunt verdienen. Zorg ervoor dat u voldoende geld in uw account hebt voordat u de transactie uitvoert. Dit is hoe u Ethereal Cash met bankoverschrijving of creditcard via bitcoins kunt kopen.

Klik hier Bitcoinmeester