MC Groep
Image default
Financieel

Hoe krijg je Bitcoins, zelfs als je onderweg bent

Een van de dingen die veel mensen zorgen maken over het krijgen van bitcoins is of het goed is om de software te downloaden om de transactie uit te voeren.

Er is een geldig argument dat dergelijke software kan worden geleverd met kwaadaardige programma’s zoals virussen die ravage op uw computer kunnen aannemen. Sommige van deze software zijn eigenlijk geprogrammeerd om naar je computer te hacken en hacken in je privétoetsen of accountnummers. Als gevolg hiervan, als je bedrogen zou worden om je privé-sleutels en accountnummers te onthullen, kun je je misschien niet terugtrekken uit het internetcasino. Is dit een zorg voor jou?

 

Ten eerste moet je begrijpen dat er niet zoiets is als een virus dat in je auto kan hacken en erin in kan komen. Autofabrikanten hebben veel geld uitgegeven om een ongelooflijk stoere buitenschil te creëren die de meeste hack-inspanningen zal foliseren. Zelfs als zoiets mogelijk was, zou het voertuig eenvoudig ergens in een garage worden achtergelaten en uiteindelijk worden gestolen. En er is het extra probleem van de verhoogde verzekeringspremies die zouden volgen. Het is dus niet waarschijnlijk dat iemand dergelijke maatregelen zou willen nemen.

 

U kunt zich echter afvragen hoe u Bitcoins van uw auto kunt krijgen. Er zijn een paar opties die voor u openen. Als u liever het downloaden van software vermijden en alles handmatig doen, zijn er enkele opties beschikbaar. Gelukkig beweegt de trend vandaag naar elektronische transacties. Dit betekent dat u een USB-pendrive of een webcamera kunt gebruiken om de transactie te maken.

 

Een mogelijke valkuil van deze methode is dat het programma dat u downloadt, compatibel moet zijn met het type computer dat u gebruikt. Met andere woorden, als u de munten van een andere jurisdictie wilt intrekken, moet u de software in de jurisdictie downloaden waar u woont. Anders kan uw lokale transactie ongeldig zijn.

 

Maar wanhoop niet – je kunt bitcoins krijgen, terwijl je onderweg bent.

Overweeg een website met de naam BitPay te gebruiken. Ze hebben een aanvraag voor de iPhone en andere soortgelijke mobiele apparaten. Download gewoon hun gratis mobiele portemonnee-software en download vervolgens de bijbehorende desktopversie. Nadat u beide programma’s hebt geïnstalleerd en klaar om te gaan, hoeft u alleen maar de bitpay-website te openen, een account met hen aan te maken en om fondsen als normaal te overbrengen. Alle transacties die gedurende deze tijd zijn gemaakt, zijn veilig en vertrouwelijk.

 

Een andere optie voor u is om een online makelaar te gebruiken. Nogmaals, deze optie kan problematisch bewijzen. De belangrijkste reden is dat het proces van overdracht van fondsen van uw auto naar uw huis enkele uren kan duren. Niet alleen dat, maar makelaars brengen meestal een vergoeding voor dergelijke transfers, zelfs zo weinig als één cent. Het is duidelijk dat dit geen bitcoins is voor iedereen behalve de meest wanhopige kopers.

klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/