MC Groep
Image default
Vakantie

Een aantal tips voor je trip naar klein Curacao

Klein Curacao is een van de mooiste onbewoonde paradijsjes in het Caribisch gebied. Integendeel met zijn grote broer, deel je het eiland niet met talloze toeristen, hotels en strandtentjes. Klein, maar zeker goed! Om een ​​prettige trip naar klein Curacao te garanderen hebben we een aantal van de belangrijkste tips op een rijtje gezet.

Boek je trip naar klein Curacao zo vroeg mogelijk!

Klein Curacao is erg populair en dat is niet voor niets. Een reis naar dit onbewoonde eiland is misschien wel het hoogtepunt van uw vakantie! U bent echter niet de enige die dit van plan bent. Als je al op Curacao bent is de kans aanwezig dat al deze excursies volgeboekt zijn. Vertrouw ons, je wilt dit prachtige eiland niet missen! Onze tip? Boek zo vroeg mogelijk. U kunt niet alleen de teleurstelling van een vol schip voorkomen, maar u kunt ook tientallen euro’s besparen.

Bezoek het eiland niet in het weekend

Weekenden is geen vreemde voor klein Curacao. In het weekend wordt het eiland namelijk erg vaak en druk bezocht. Als u dit niet wilt, dan kunt u beter een keer door de week gaan. Door de week is het zelfs goedkoper dan in het weekend en scheelt ongeveer zo’n 150 toeristen op het kleine eiland.

De bijzonder bezienswaardigheden van Klein Curacao

Klein Curacao heeft niet alleen een hemelsblauwe zee en hagelwitte stranden. Het eiland heeft ook een iconische oude vuurtoren die je kan bezoeken en een aantal gestrande schepen. Deze twee iconische bezienswaardigheden zijn de moeite waard om te bezoeken en het is ook op loopafstand.

Met de boot, voorkom zeeziekte!

Mensen die het niet gewend zijn om te varen kunnen niet altijd genieten van het prachtige uitgestrekte blauwe zee en de stranden tijden de boottocht. Als je zeeziekte hebt kan dit een slechte ervaring worden. Om zeeziekte te voorkomen kan je een aantal dingen doen. Begin je dag met een energierijk ontbijt, vermijd nicotine en cafeïne en probeer zo veel mogelijk water te drinken. Zo voorkom je zeeziekte voor je trip naar klein Curacao!

https://curacao-trips.com/