MC Groep
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek?

Denkt u een arbeidsdeskundig onderzoek nodig te hebben? Misschien heeft u het lastig op het werk. Het kan zijn dat u de leiding neemt over een grote groep of misschien bent u wel de directeur. Soms is het lastig om met werknemers te werken. Er zijn namelijk altijd gevallen van ziekte en uitval. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar wat nou als het te vaak gebeurt. Het is altijd slim om met diegene te praten om te vragen wat er precies aan de hand is. Toch zijn er soms gevallen waarvan iedereen weet wat er fout is, maar iets kan heel gevoelig liggen. Wat doet u bijvoorbeeld met een sterfgeval in de familie. Wat als iemand een zoon of dochter verliest. Dit zijn allemaal gevallen waarbij het soms een idee is om iemand van buiten erbij te halen. Dit kunt u doen door middel van een arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert.

Start van een arbeidsdeskundig onderzoek

Soms is het dus handig om zoiets in te schakelen. Dit doet u vaak bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in dergelijke zaken. Een bekend bedrijf wat dit ook doet is Adxpert. Zij hebben al jaren ervaring met dergelijke onderzoeken. Het gaat vaak om gevoelige zaken en daarom wordt er altijd aangeraden om iemand van buiten erbij te halen. Wat wordt er precies onderzocht? Vaak wordt er gekeken naar bijvoorbeeld of de werknemer nog terug kan keren. Ook wordt er gekeken of de werkzaamheden misschien moeten worden aangepast. Er wordt zelfs gekeken naar mogelijkheden buiten het bedrijf als er echt geen mogelijkheid wordt gezien voor de werknemer om terug te keren. In sommige gevallen is het verplicht om een arbeidsdeskundig onderzoek te ondergaan.

Adxpert

Adxpert is een betrouwbare bron om een dergelijk onderzoek te laten doen. Zij doen het onderzoek en binnen vijf dagen ligt het rapport op tafel. Kortom, goede kwaliteit, maar ook snel. Gelukkig is Adxpert voor iedereen in te huren. Via de site kunt u in contact komen met dit bedrijf en uw probleem bespreken. Dit is namelijk vaak gevoelige informatie, maar hier gaan ze uitstekend mee om. Kortom, waar wacht u nog op? Neem contact op!

 

Bezoek de website voor meer info : website