MC Groep
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbodiensten: de beste opties voor uw bedrijf!

Een arbodienst is een partner die uw bedrijf of onderneming ondersteunt bij zaken omtrent gezondheid en werk. Een arbodienst kan u en uw werknemers een helpende hand bieden in geval van crisissituaties, maar bijvoorbeeld ook bij het opstellen en bewaken van een verzuimbeleid.

Arbodiensten vergelijken

Sinds 1 juli 2005 is de wet omtrent arbodienstverlening veranderd. U heeft tegenwoordig als ondernemer meer keuzemogelijkheden met betrekking tot diensten die u kunt raadplegen bij ziekteverzuim of andere Arbo-gerichte zaken. Een voordeel van het inschakelen van een arbodienst is dat al deze zaken zich onder een overkoepelend dak bevinden: u hoeft dus niet voor iedere tak die onder de Arbo valt een andere partner in de arm te nemen.

U zult als ondernemer merken dat een arbodienst u veel werk uit handen neemt en ook veel (financiële) voordelen zal bieden. U kunt zich focussen op andere belangrijke zaken, terwijl uw zakelijke partner de arbo gerichte taken op zich zal nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de re-integratie van een langdurig zieke werknemer.

Waar vind ik de beste arbodienst voor mijn bedrijf?

Via de website van de Arbomakelaar kunt u als werknemer gratis arbodiensten met elkaar vergelijken en uiteindelijk tot de beste keuze komen voor uw bedrijf of onderneming. Ons bedrijf heeft ruim twintig jaar ervaring met arbodiensten en staat u graag te woord met deskundig advies of bij het beantwoorden van eventuele vragen die u heeft.

Wij richten ons voornamelijk op bedrijven met meer dan vijftig werknemers. Als eerste stap in ons traject inventariseren wij, samen met u, uw wensen omtrent de arbodienstverlening en welke verwachtingen u heeft. Wij gaan vervolgens voor u op zoek naar mogelijk potentiële arbodienstpartners voor uw bedrijf, en u ontvangt van ons drie offertes. Wanneer u dit wenst, lezen wij de offertes samen met u door en kijken we samen welke Arbodienst het beste bij u en uw bedrijf past. Wanneer u een keuze heeft gemaakt evalueren we na een half jaar de betreffende arbodienst en de samenwerking, om te kijken of alles volgens de verwachtingen en naar wens verloopt.

Bezoek de website voor meer info : website