MC Groep
Image default
Woningen

Uw huis beveiligd met korting?

Wist u dat het vaak de moeite loont om uw woning te beveiligen volgens het Politie Keurmerk Veilig wonen? Veel nieuwe woningen worden opgeleverd met dit keurmerk. Dit politiekeurmerk biedt u de zekerheid dat uw woning en haar bewoners goed beveiligd worden met kwaliteitssloten en uitstekend hang- en sluitwerk. Mocht u huis nog niet voldoen aan dit keurmerk dan kan het zijn dat uw verzekeraar u een flinke korting geeft op uw premie als u uw huisbeveiliging een upgrade geeft volgens dit keurmerk.

Sleutels weg?

Bent u uw sleutel verloren, of nog erger: is uw sleutel gestolen? Het is erg vervelend dat u uw woning niet meer binnen kunt, maar het is nog vervelender dat een dief uw woning wél binnen kan met behulp van uw sleutel! Geen reden tot slapeloze nachten. Bel onze noodlijn en wees ervan verzekerd dat uw sloten of slotcilinders veilig en snel vervangen worden.

Diep in gedachten trekt u de deur achter u dicht, om dan tot de ontdekking te komen dat uw sleutels niet in uw tas zitten, zoals u dacht, maar dat deze nog op de keukentafel liggen! Of: u had niet gerekend op die ene tochtvlaag die met een smak uw deur dichtblies toen u even snel iets wilde weggooien buiten. U kunt er op vertrouwen dat we snel bij u zijn en uw deur voor u openen zonder schade. Ook als u een veiligheidsslot heeft!

Ervaring die staat

Onze gedreven slotenmakers Den Haag en slotenmaker Rotterdam beschikken stuk voor stuk over ruime ervaring met alle sloten. Zij komen dagelijks van alles tegen: van sterk verouderde lopersloten tot de meest moderne elektronische sloten. Snel, accuraat en bekwaam brengen onze monteurs iedere klus tot een kwalitatief goed einde. Onze monteur gaat pas weg als u tevreden bent.

Bezoek de website voor meer info : website