MC Groep
Image default
Bedrijven

Xplct perfect voor casual sportieve kleding

Hou jij van casual en sportieve kleding? Dan is het merk Xplct van Xplct Studios het kledingmerk voor jou. Hier vind je onder ander hoodies en diverse sportief en casual ogende broeken. Een mooi assortiment met kleding waarin veel mensen zich goed voelen. Een merk met ambitie…

De communicatie

Xplct Studios presenteert zich voornamelijk in de Engelse taal. Slim, want ze willen ook de wereldwijd verspreide designers en makers bereiken met hun communicatie. Daarbij zijn ze duidelijk en gedetailleerd over de productinformatie. Ze houden van helderheid en laten dat hiermee ook zien. De kleding is zoals gezegd casual en sportief.

Het ontstaan

Xplct Studios is ontstaan door het combineren van de talenten en vaardigheden van Shaquille Gunther en Garezi Septara. Garezi Septara is ontwerper en was eigenaar van het fashion lifestylemerk JWFF. Shaquille is juist erg sterk in verkoop en het opbouwen van een merk. Aan het roer van het bedrijf staan dus toptalenten met een lading ervaring. Ideaal voor de creatie van een geweldig merk.

Link met de muziekindustrie

Het merk heeft ook een link met de muziekindustrie. Garezi was destijds met zijn lifestylemerk JWFF als een bekende in de muziekindustrie. Al met al gaat het hier om een zeer veelzijdig merk dus waarvan je veel mag verwachten.

Verkoop van de kleding

De kleding is zeer populair, het wordt dan ook al bij meer dan 50 retailers in Nederland verkocht. En, dat is niet het einde… Ze breiden uit naar Zwitserland, België én Frankrijk. Het is dus ook duidelijk een ambitieus merk, met serieuze plannen.

Assortiment

Het assortiment van de kleding is ook al uitgebreider dan je misschien al weet. Er zijn namelijk niet alleen maar hoodies en broeken te koop. Ze verkopen ook bijvoorbeeld tassen en diverse andere accessoires. Al met al gaat het om een uitgebreide collectie van diverse artikelen.

https://konceptstore.nl/collections/xplct-studios