MC Groep
Image default
Hobby en vrije tijd

Stap met een veilig gevoel in de zeilboot

Bij De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur bent u aan het juiste adres voor zeillessen voor jongeren, zeillessen voor volwassenen en wedstrijdzeilen. Ervaren instructeurs geven u les en u leert alle fijne kneepjes van het zeilvak. De lessen voor kinderen worden gegeven in een optimist en voor iedere leeftijd is er een passende boot verkrijgbaar. De Fox 22 wordt gebruikt voor de lessen voor volwassenen en beschikt over uitstekende zeileigenschappen. Bekijk gerust eens de boten op de website, zodat u goed voorbereid in de boot stapt.

 

Een leuk en verzorgd bedrijfsuitje

Wist u dat u bij De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur ook aan het juiste adres bent voor een goed verzorgd bedrijfsuitje? Of u nu langs wilt komen met een grote groep of een kleine groep, in beide gevallen is er een passend voorstel. Kies er bijvoorbeeld voor om een dagje te gaan zeilen, of pak het rustiger aan door te kiezen voor een rondvaart. Uiteraard zijn eten en drinken inbegrepen en u ontdekt al het moois dat de omgeving u te bieden heeft.

 

Reserveer een boot via de website

Bent u overtuigd van de voordelen die De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur u te bieden heeft? En ziet u uzelf al een dagje zeilen of varen met een kleinere boot? In dat geval kunt u er ook voor kiezen om een boot te huren via De Randmeren, Zeilschool en Bootverhuur. Op de website heeft u een helder overzicht van de boten die op dit moment beschikbaar zijn. Bezoek derandmeren.nl!