MC Groep
Image default
Auto’s en Motoren

Volkswagen bus leasen: welke mogelijkheden biedt dit?

Wie een onderneming heeft en daardoor veel op pad is, zoals een klussenbedrijf, heeft daarvoor een goede bedrijfswagen nodig. Het leasen van een bedrijfsbusje is dan een goed idee. Een van de betere opties is een Volkswagen bus leasen. Een Volkswagen bus leasen is om meerdere redenen een verstandige keuze. Welke pluspunten heeft de lease van een Volkswagen-bus zoal? U leest het in dit artikel.

 

Een betrouwbare, moderne en betaalbare leasebus

 
Een van de belangrijkste redenen waarom veel ondernemers voor een Volkswagen bus leasen kiezen, is de betrouwbaarheid en degelijkheid van dit merk. In de bedrijfs- en transportwereld staat Volkswagen bekend als een automerk dat tegen en stootje kan en technisch goed functioneert. En fijn is verder dat dit merk, zeker als u gaat voor het leasen van een nieuwe Volkswagen, er zeer representatief uitziet.

Met een Volkswagen busje komt u overal professioneel en netjes voor de dag.

 

In financieel opzicht slim kiezen

 
Een aantrekkelijk kenmerk en voordeel van een Volkswagen bus leasen is het financiële plaatje. Gezien de gedegen kwaliteit zijn Volkswagen modellen goed betaalbaar, zeker als ze zakelijk door u geleased worden. Zakelijk leasen heeft namelijk de nodige voordelen op financieel gebied. Bij de Belastingdienst kunt u onder meer de bruto toegevoegde waarde aftrekken, wat al snel duizenden euro’s per jaar oplevert.

Verder kunt u een Volkswagen leasen gaan op basis van 100 procent financial lease. Dit houdt in dat u de bus feitelijk direct in uw bezit krijgt. Wilt u liever iets minder besteden, dan is het leasen van een tweedehands Volkswagen van enkele jaren oud en goed alternatief. Tweedehands wagens of occasions leasen is namelijk aanzienlijk goedkoper (vanwege de lagere afschrijving op dit soort auto’s) dan kiezen voor het leasen van een nieuw model.

 

Meer overzicht over uw financiën

 
Een auto leasen, of het nu een stationwagon of een Volkswagen busje is, betekent voor uzelf meer duidelijkheid scheppen omtrent de vervoerskosten die u kwijt bent. Maandelijks krijgt u één rekening, met daarin de APK-kosten, verzekeringskosten en eventuele tussentijdse reparatiekosten en wegenbelasting. U hoeft alleen nog op te draaien voor de brandstof, that’s all!