MC Groep
Image default
Bedrijven

Waterpompen door Techneco

Techneco is leverancier en producent van warmtepompen. Het doel van Techneco is om Nederland gasloos te maken. Met de warmtepompen die Techneco biedt is dit mogelijk. Wij leveren verschillende typen warmtepompen aan installateurs en woningcorporaties, zowel voor de nieuwbouw, de bestaande bouw en de utiliteit.

Wij leveren zowel elektrische warmtepompen, combiwaterpompen en gasabsorptiewarmtepompen. De meeste warmtepompen kunnen geleverd worden met actieve of passieve koeling. Ook hebben we warmtepompen in het assortiment geschikt voor warm tapwaterbereiding.

Uw huis verduurzamen kan wel een prijsje hebben. Over de jaren verdient u wel uw geld terug. Maar het kan nog wel eens lastig zijn om grote bedragen in een keer uit te besteden. Als dat het geval is, dan kunt u subsidie warmtepomp aanvragen. De subsidie op de producten van Techneco wordt verstrekt door de RVO (rijksdienst voor ondernemend Nederland). Zij hebben de subsidiepot ‘investering duurzame energie (ISDE)’ in het leven geroepen om duurzame energie te stimuleren. Op al onze warmtepomp producten zit deze ISDE-subsidie.

De RVO maakt onderscheid tussen een particuliere subsidieaanvraag en een zakelijke subsidieaanvraag. Wilt u een subsidie aanvragen voor een warmtepomp bij thuis? Kies dan de subsidie voor particulieren. Elk product heeft een meldcode gekregen van de RVO. Bij de “subsidielijst producten” kunt u een overzicht vinden van alle producten met bijbehorende subsidiebedragen en meldcodes.

Hoe werkt de subsidieaanvraag voor particulieren?

Particulieren kopen eerst een apparaat dat in aanmerking komt voor subsidie. De subsidieaanvraag dient uiterlijk 3 maanden nadat de koopovereenkomst is gesloten ingediend te worden. Er wordt geen voorschot betaald. Vanaf 1 apparaat kan een subsidieaanvraag worden gedaan. Elk apparaat dient apart te worden ingevoerd. De beslissing komt (meestal) binnen 8 weken na de aanvraag. De betaling volgt maximaal 1 week na de beslissing.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen bij uw subsidieaanvraag, heeft Techneco twee stappenplannen gemaakt om u te begeleiden in aanvraag voor de Elga hybride warmtepomp en Toros Vision. Beide stappenplannen kunt u op de site vinden.

Bezoek de website voor meer info : website