MC Groep
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw logistiekoplossing omtrent zeetransport

ABS SHIPPING uit Bergen op Zoom is uw onafhankelijke partner in zeetransport. Deze expert in logistiek is gespecialiseerd in het laden en vervoeren van bulk, ofwel stortgoedladingen, projectladingen, ro-ro-ladingen en algemene ladingen. Deze specialist neemt al uw zorgen weg omtrent zeetransport en andere transportmiddelen. Als klant staat u bij deze specialist op nummer één. Het ervaren team zal u zo optimaal mogelijk van dienst zijn en denkt proactief mee met het vinden van de geschikte oplossing voor uw logistieke vraagstuk.

Altijd de beste oplossing voor u

U kunt bij deze logistiekexpert terecht voor zowel short sea-transport als deep sea-transport. Dit bedrijf regelt exclusief het zeetransport voor u voornamelijk binnen Europa, maar ook daarbuiten. Deze specialist gaat logistiekuitdagingen niet uit de weg en zorgt altijd voor de beste oplossing. Dit zeetransportbedrijf werkt onafhankelijk van scheepseigenaren en heeft dus alle vrijheid om met verschillende externe partners samen te werken. Hierdoor kan deze specialist de bevrachting van ladingen en het zeetransport zo voordelig mogelijk aan u aanbieden.

Dé specialist in verschillende typen bevrachtingen

Deze specialist is gespecialiseerd in wereldwijde bevrachting van ladingen vanaf 500 ton tot ongeveer 20.000 ton. Voornamelijk vervoeren zij droge stortgoedladingen, projectladingen en algemene ladingen. Denk bijvoorbeeld aan bouwmaterialen, schroot en staal. Voor projectladingen kunt u denken aan transformatoren, generatoren en machines. Bespreek met deze specialist uw logistiekvraagstuk en zij gaan zo spoedig mogelijk voor u aan de slag om tot de beste oplossing te komen.

Neem contact op met deze specialist voor alle mogelijkheden

Deze specialist neemt naar wens het hele logistiekproces inclusief zeetransport van u over. Een speerpunt van deze specialist is dat zij u zo optimaal mogelijk helpen met uw logistieke vraagstukken, zodat u zich kan focussen op uw dagelijkse core business. Heeft u een vraag aan deze specialist in zeetransport of wilt u meer informatie? Raadpleeg de website om contact op te nemen. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen door een van de medewerkers van dit zeetransportbedrijf.