MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Onderhoud van uw reinigingsmachine is het behoud

U heeft geïnvesteerd in de aanschaf van een reinigingsmachine. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw machine, zorgt u ervoor dat u uw machine goed onderhoud. Niet alleen voor een perfect schoonmaakresultaat, maar ook om de levensduur van u reinigingsmachine optimaal te houden. Naast een goed schoonmaakresultaat, optimale levensduur is ook veiligheid een belangrijk onderdeel van uw machine. Het is dan ook van belang om het onderhoud van uw reinigingsmachine over te laten aan een professional.

 

Service abonnement

Wist u dat Facility Trade Group een uitgebreide en flexibele ondersteuning biedt als het gaat om onderhoud van uw reinigingsmachine? Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw machine altijd optimaal presteerd. Bovendien kunt u tijdens een onderhoudsbeurt kleine defecten laten repareren, voor dat het grote problemen oplevert en het een dure reparatie wordt. Onderhoud is behoud van uw machine. Met een serviceabonnement bij FTG ontvangt u preventieve onderhoudsbeurten in de frequentie die u wenst. 

 

Ervaren servicemonteurs

Met een serviceabonnement heeft u lagere onderhoudskosten dan klanten zonder service abonnement. De wettelijke NEN-3140 keuring vindt standaard plaats en u krijgt voorrang in geval van een vervelende storing aan uw machine. Bovendien wordt de standaard garantietermijn van 1 jaar verlengd naar 2 jaar. De service monteurs van Facility Trade Group lossen technische problemen op, onderhouden uw machines en geven advies over het dagelijks onderhoud. Heeft u een monteur nodig, dan hoeft u maar 1 keer te bellen en de monteur lost het probleem ter plaatse op. Zij hebben standaard een breed assortiment aan onderdelen bij zich om vertraging te voorkomen. Kan het niet direct worden opgelost? Dan word er vervangend materieel geregeld.

 

https://facilitytradegroup.nl/