MC Groep
Image default
Sport

Eindeloze keuzes in training bij sportschool Haarlem

Hetgeen wat sportschool Haarlem zo uniek maakt is dat je bij deze sportschool wordt gezien als individu. Persoonlijke aandacht staat hier namelijk hoog in het vaandel. Naast dat je beschikking krijgt over de trainingen, helpen ze je ook graag met je voeding en verdere vitaliteit. Met sportschool Haarlem ben je er dus zeker van dat je een gehele gezonde levensstijl zult ontwikkelen. Dit kan jou alleen aangeboden worden met de hulp van de professionele trainers. Zij zullen alles op alles zetten zodat jij de best mogelijke resultaten zult krijgen. Het geheim van de sportschool is de kleinschaligheid. Dat is de manier waarop we jou het best de aandacht kunnen schenken die jij verdient. 

Wat kan wordt er jou geboden

Sportschool Haarlem is op allerlei fronten sterk, dat maakt de sportschool ook zo’n topper. Ten eerste kan je kiezen of je individuele training wilt of in een kleine groep. Doordat de groep klein is zal de training nog steeds individueel gericht zijn. Je zou denken dat er alleen maar fysieke trainingen worden gegeven in een sportschool, maar sportschool Haarlem biedt ook spirituele- en ontspanningslessen aan. Daarnaast bieden we met behulp van ons Personal Health Plan ook nog eens voedingsschema’s en mind lessen aan. De kern van het Personal Health Plan is jou fit en vitaal laten voelen. Jouw wensen en dagelijkse leven zal voor het grootste gedeelte het uitgangspunt zijn van het Personal Health Plan. Zo ben je uiteindelijk volledig in balans 

Van start gaan

Wanneer je kiest voor sportschool Haarlem zal je beginnen met een kennismakingsgesprek. Hierin worden jouw doelen en persoonlijke wensen besproken. Zo stellen we samen een pakket samen die perfect bij jou zult aansluiten. Wanneer je vragen hebt over sportschool Haarlem kan je die gerust stellen telefonisch of per e-mail.