MC Groep
Image default
Dienstverlening

Een schaftwagen kopen: welke mogelijkheden zijn er?

 

De meerwaarde van een goede schaftwagen

Een of meer geschikte schaftwagens voor jouw bouwonderneming kopen heeft veel meerwaarde. Zo creëer je een vaste plek voor je medewerkers waar ze comfortabel, droog en warm kunnen schaften. Even op adem komen in de schatwagen is van onschatbare waarde en geeft bouwvakkers nieuwe energie.

Daarnaast is de schaftwagen onmisbaar wanneer het plotseling slecht weer wordt. In de keet kan er dan gescholen worden en, als de regenbui is overgetrokken, kan iedereen weer met frisse moed aan de slag.

Ten slotte moet ook de functie van een schaftketen als plek voor de opslag van spullen niet vergeten worden. In de keet kun je prima materialen, gereedschappen en werkkleding opbergen. Dat scheelt enorm, want je hoeft dan niet telkens met een volle buslading op en neer te rijden van en naar de werkplaats. 

Mogelijkheden qua formaten

Qua modellen schaftketen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor kritische aannemers die op zoek zijn naar de beste keet voor hun bedrijf. Een eerste punt van aandacht is de grootte van de keet. Zoek je een kleine keet voor ongeveer 4 tot 6 personen of juist een grote formaat voor 8 tot 12, of meer personen? Bij een goede aanbieder zijn er keten en schaftunits beschikbaar in uiteenlopende formaten. Of je nu met 16 man, 4 man of 7 man een klus gaat oppakken: een keet in de juiste maat is dan belangrijk om comfortabel te kunnen schaften en voldoende magazijnruimte te hebben.

De inrichting van de keet

Qua keten is er veel variatie op het gebied van de indeling en hoeveelheid opslagruimte. Zo zijn er speciale kantoorunits die als schaftkeet gebruikt worden en ruimte bieden om te schaften, maar ook een keukentje, toilet en veel extra opslagplek hebben. Let hier in elk geval op bij het selecteren van een geschikte keet. Er is op dit gebied veel keuze en het is slim om meteen een goede keuze te maken natuurlijk! Verder is er onder meer nog keuze qua materiaalsoort (kunststof, aluminium of duurzame houtsoorten) en qua kleursamenstelling.