MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Vrolijk je koelkast op met de koelkast magneetjes

Het plaatsen van koelkast magneetjes op je koelkast kan erg leuk zijn. Je maakt namelijk je koelkast een stuk vrolijker. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld van alle plaatsen waar je bent geweest een koelkast magneet te plaatsen, maar je kunt ook gewoon zelf nieuwe koelkast magneetjes kopen om je koelkast wat meer op te vrolijken of juist wat meer aandacht te geven. Wat jij maar wilt kan je aanschaffen, want met het ruime assortiment aan koelkast magneetjes weet jij jezelf zeker een leuke koelkast te geven. 

Hoe werkt het?

De koelkast magneetjes blijven natuurlijk niet zomaar op de deur van de koelkast plakken, maar dat komt doordat de achterkant van de koelkast magneetjes een stevige magneet bevat die op vrijwel iedere koelkast kan orden aangericht. Hierbij moet je wel kijken naar het materiaal waar de deur van is gemaakt. Als dit bijvoorbeeld van kunststof of plastic is, wordt het al een minder makkelijke optie om de koelkast magneetjes aan te brengen. Maar de meeste koelkasten worden wel gemaakt van materiaal waar deze wel op blijven zitten. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een erg sterke magneet, heb je ook niet te maken met de magneten die alsmaar op de grond liggen, omdat ze weer van de koelkast deur zijn afgevallen. 

Een hoge kwaliteit aan de koelkast magneetjes

De koelkast magneetjes zijn van een enorm hoge kwaliteit, waardoor je lang kunt genieten van je aankopen. Ze zijn zelf zo goed dat je een notitieblaadje met de magneten op de koelkast zou kunnen bevestigen.  Niet alleen zijn de koelkast magneetjes geschikt voor dat doeleind, want ze zijn ook aan te brengen op andere magnetische velden.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ophangen van notities op een magneet bord. Veel variaties zijn mogelijk en door de opvallende kleuren, maak jij de koelkast helemaal af!