MC Groep
Image default
Bedrijven

Van dagtrip tot een makelaar in Venray

In Limburg midden in de prachtige natuurlijk vind je de kleine stad Venray met z’n 13 kerkdorpen. De stad kenmerkt zich vooral door het gezellige centrum en de rijke geschiedenis. Venray bevindt zich tussen het natuurgebied de Peel en de rivier de Maas. Het is daarom een uitgelezen plek voor een korte vakantie waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. In het centrum is er volop keuze uit leuke winkels waar je heerlijk kunt shoppen en vindt u de meest uiteenlopende restaurants om u culinair te laten verrassen. Op de pleinen van Venray worden regelmatig diverse activiteiten en evenementen georganiseerd. Zo is bijvoorbeeld de kermis van Venray de allergrootste van Limburg.

Geschiedenis

Laat u onderdompelen in de rijke geschiedenis van Venray. U kunt dan denken aan de vele kloosters, de schaapscompagnieën en de invloeden die de Tweede Wereldoorlog op het stadje hebben gehad. Voor dit laatste is het zeker ook de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn en het Oorlogsmuseum in Overloon.

Venray in het heden

Afgezien van de geschiedenis zijn er in Venray ook een hoop hedendaagse activiteiten. Neem bijvoorbeeld het Odapark voor moderne kunst en wat dacht je van de Raceway Venray. En door de centrale ligging bent u in een mum van tijd in de steden Roermond, Düsseldorf, Nijmegen of Eindhoven.

Overweegt u om in Limburg te gaan wonen? Er is altijd wel een makelaar in Venray die u hierbij wilt assisteren.  Afgezien van een makelaar in Venray zijn er ook tal van goede aannemers voor een eventuele verbouwing.

https://www.eugeneschreinemachers.nl/41-1b5/makelaar-venray