MC Groep
Image default
Woning en Tuin

Mooie rolgordijnen voor u op kantoor

Rolgordijnen voor u op uw kantoor, het klinkt zo saai. Maar niets is minder waar! Rolgordijnen zijn erg hip en hebben een chique en zakelijke uitstraling. Daarnaast passen rolgordijnen in vrijwel elk interieur, hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat de rolgordijnen niet bij u op het kantoor passen. Het plaatsen van rolgordijnen heeft een aantal voordelen. Zo zijn de rolgordijnen die M+N Projecten aanbiedt, ontzettend handig tegen de felle zon. U hoeft nooit meer last te hebben van vervelende, felle zon in uw ogen terwijl u aan het werk bent. Ook neemt u direct afscheid van warme, benauwde kantoren. De rolgordijnen van M+N Projecten zijn namelijk zowel zonwerend als warmtewerend!

De belangrijkste voordelen van rolgordijnen op uw kantoor

Het plaatsen van rolgordijnen binnen uw kantoor levert dus een aantal voordelen op. Maar naast alle voordelen die al genoemd zijn, zijn er natuurlijk nog een paar die wij absoluut niet mogen missen. Als gevolg van de warmtewerende werking van de rolgordijnen, zult u een veel lagere energierekening gepresenteerd krijgen. Dit komt doordat de warmte buiten blijft en u dus minder de airco hoeft te gebruiken binnen. Daarnaast leveren rolgordijnen ook veel op als het gaat om de kosten voor het licht. U kunt namelijk zelf de mate van lichtinval gebruiken, waardoor u zelf bepaald hoeveel licht u naar binnen laat. Hierdoor zult u nooit meer last hebben van te weinig licht en de lampen onnodig aanzetten.

Kwaliteit staat voorop

M+N Projecten vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren. Wij gaan alleen maar akkoord als wij de beste kwaliteit, in combinatie met de beste service en materialen hebben geleverd. Dat is dan ook de reden dat wij staan voor goede kwaliteit van onze rolgordijnen. Wij bieden sinds kort extra duurzame en functionele textielsoorten voor de rolgordijnen aan. De rolgordijnen zijn bijna allemaal Cradle to Cradle gecertificeerd. Daarnaast voldoen al deze rolgordijnen ook aan de BREEAM eisen!  

Geen moment spijt

Bent u geïnteresseerd in mooie rolgordijnen voor uw kantoor? Neem dan snel contact op met M+N Projecten. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de mooiste rolgordijnen en zullen ervoor zorgen dat u geen moment spijt zult krijgen van uw aankoop bij ons!

Bezoek de website voor meer info : website