MC Groep
Image default
Bedrijven

Bijsluiters printen hoort bij je product

Bijsluiters worden geprint op speciaal papier, het moet worden bedrukt, vervolgens moet het worden geprint en ook nog eens worden gevouwen. Een taak die je graag uit handen geeft. Bijsluiters printen wordt gedaan op dundrukpapier, dit papier is maar 50 gram en heeft een doorschijning. Door middel van de vele vouwslagen van het papier, wordt het naar een formaat gevouwen wat precies past in de doos naar jouw wensen. 

1 bedrijf

Alles bij een bedrijf doen is natuurlijk het makkelijkst. Bijsluiter printen is niet genoeg, je hebt ook de verpakkingen nodig waar de bijsluiter in moet. Als je ook nog een handleiding in de verpakking erbij wil doen kan dit net als het bijsluiter printen ook bij ditzelfde bedrijf worden gedaan. 

Machines

Bijsluiter printen moet gedaan worden met speciale machines. Deze machines zorgen er ook voor dat de bijsluiter in het formaat wordt gevouwen van jouw voorkeur en dat er naast de bijsluiter genoeg ruimte over blijft voor het product dat in de verpakking moet gaan passen. 

Vouwtechnieken

Door middel van speciale vouwtechnieken kan de bijsluiter zo klein worden gevouwen, dat het in een klein doosje past naast het product die al in de verpakking zit. Bijsluiter printen is een ding, maar het vouwen ervan moet voor de klant ook gemakkelijk worden gemaakt, dat zodra de bijsluiter opengevouwen is ook op een simpele manier weer kan worden teruggevouwen. Voornamelijk bij verpakkingen van middelen is dit erg belangrijk. Je wil voorkomen dat de klant de bijsluiter weggooit, omdat het niet meer gemakkelijk terug in de verpakking te stoppen is. Door de kennis en ervaring is bijsluiters printen op deze manier niet meer ingewikkeld en kun je het gemakkelijk overdragen en erop vertrouwen dat jouw bijsluiter op de meest efficiënte manier in je verpakking terecht komt. De kleine letters zijn ook nog eens goed te lezen als je je bijsluiter laat printen.