MC Groep
Image default
Bedrijven

Handige Bestekzakjes bedrukken voor je bedrijf

 

Wil je op een andere manier reclame maken voor je restaurant of café? Denk dan eens het bestekzakjes bedrukken. Hierop kun je een logo of afbeelding drukken. Daarnaast kun ook een tekst of website vermelden. Een bestekzakje wordt niet alleen in restaurants gebruikt maar kan ook worden gebruikt bij catering of bij evenementen. Bestekzakjes bedrukken is een mooie en gemakkelijke manier om zonder enorme hoge kosten naamsbekendheid en herkenning van jouw bedrijf vergroten.

 

Wat zijn de voordelen?

Het eerste voordeel van bestekzakjes bedrukken is dat het een goedkope manier is van adverteren. Het is een lage investering, maar biedt veel mogelijkheden. Daarnaast wordt er ook goed naar je reclame-uiting gekeken, iedereen krijgt het in handen je moet er een servet en bestek uitpakken. Daarnaast is het een gemiste kans als je geen bestekzakjes laat bedrukken. Een standaardvariant van een bestekzakje vertelt niets over je bedrijf. Het laat je gasten hoogstens zien liever bestekzakjes gebruikt dan een tafel te dekken. Kies er dus voor om bestekzakjes te bedrukken met een boodschap, logo of met een afbeelding. Hierdoor kun je reclame maken voor jouw restaurant of café en is he ook gelijk nog een leuke bestekzakje. Ook kun je bijvoorbeeld op de servet ook nog een tekst schrijven. Doordat mensen hun bestek uit het zakje moeten halen staan ze even stil bij wat er op staat.

Hoe kun je ze bestellen?

Wil je een bestekzakjes bedrukken? Dat kan goed bij ons. Je kunt beginnen met een kleine oplage maar kan ook gelijk groots aanpakken. Via de website kun je bij ons zelf een ontwerp aanleveren en verzinnen. Dat kan gemakkelijk in de online ontwerptool. Deze eenvoudige tool stelt je in staat om zelf het ontwerp van het bestekzakje samen te stellen. Zo weet je ook gelijk hoe groot het zakje is en hoe de bestekzakjes eruit komen te zien. Gebruik voor het ontwerp je  eigen huisstijl of logo zodat het herkenbaar blijft. Daarna kun je het bestellen en reclame gaan maken/