MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Cilindersloten

Cilindersloten

Als je het huidig aantal woninginbraken er eens op nakijkt, kom je vanzelf tot de conclusie dat een goede beveiliging van jouw woning geen overbodige luxe is. Je wilt niet thuiskomen of opstaan en merken dat iemand zich toegang tot jouw woning heeft verschaft, door jouw persoonlijke spullen is gegaan en zaken van waarde heeft meegenomen. Een inbraak laat telkens weer diepe sporen na, materieel, financieel en emotioneel. Wie ooit slachtoffer werd, kan dit gevoel maar moeilijk loslaten. Door in te zetten op een goede beveiliging van jouw woning kan je gelukkig de risico’s al een heel stuk beperken en ervoor zorgen dat dieven jouw woning sneller zullen overslaan in hun zoektocht naar een nieuw adres om toe te slaan. Onze sloten met cilinder zijn alvast een goede manier meer veiligheid te creëren en jou een gerust en veilig gevoel te geven.

Wat is een cilinderslot?

Een cilinderslot bestaat uit een slotcilinder die werkt met pinnen die op een bepaalde manier gerangschikt zijn naast elkaar. Enkel met een sleutel die over identiek dezelfde rangschikking beschikt, kan het slot geopend worden. Met de juiste sleutel worden de pinnetjes aan de kant geschoven en kan je de deur openen. Eigenlijk een heel eenvoudig principe, maar eentje die al meermaals zijn nut heeft bewezen. Om deze sloten te forceren, zal een inbreker gereedschap en tijd nodig hebben en laat het nu net dat laatste zijn wat hem het meeste zal afschrikken.

De kenmerken van een goed cilinderslot

Wil je jouw bestaande sloten vervangen door cilindersloten, dan kies je maar beter meteen voor de best mogelijke en kies voor het merk M&C. Door sloten aan te kopen bij een speciaalzaak verzeker je jezelf ervan dat je kiest voor kwaliteit. Niet alle sloten, ook al zijn het cilindersloten, zijn even veilig en kwalitatief. Ontdek vandaag nog ons aanbod aan sloten met keurmerk en overtuig jezelf van een veilig gevoel. Keurmerken geven aan dat de sloten aan strenge testen naar veiligheid toe onderworpen werden en deze testen met glans doorstonden. Ze zijn in aankoop misschien iets duurder, het gevoel van veiligheid dat je ervoor terugkrijgt, is die investering op zich al meer dan waard.

Kerntrekbeveiliging

Een vaak gebruikte inbraakmethode is het kerntrekken. Hierbij wordt met een schroef de hele cilinder uit het slot gehaald en kan zo de deur geopend worden. Je kan je hier op twee manieren tegen wapenen. Je kan ervoor kiezen om de cilinder van het slot af te dekken met een plaatje waardoor de cilinder op zich niet meer kan bereikt worden en dus ook niet meer kan verwijderd worden, dit noemt men kerntrekbeslag. Je kan ook kiezen voor een anti kerntrek cilinder, deze kan door middel van kerntrekken niet geopend worden. Kerntrekbeveiliging met keurmerk is beschikbaar in ons aanbod, onze adviseurs helpen je graag verder om de beste keuze voor jouw woning te maken.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/specifieke-cilinder/cilinderslot/