MC Groep
Image default
Eten en drinken

Exotische rijst

Wil je een keer wat meer exotische rijst uitproberen? Probeer dan eens Mahmood rijst en je zult er zeker geen spijt van hebben. Het is een heel erg lekkere rijst met diverse smaken. Het mooie is dat je er zelf niks aan hoeft toe te voegen voor smaak zoals zout en dergelijke.

Mahmood rijst heeft een eigen smaak en is in het Midden-Oosten een erg bekend merk voor rijst. Het is gezond doordat je geen zout aan hoeft toe te voegen want het heeft al een eigen smaak. Je kunt het gewoon in de rijstkoker doen en wachten totdat het klaar is voor consumptie.

Nu wil je natuurlijk weten waar je Mahmood rijst kunt kopen en dit kan bij diverse online winkels in Nederland. Het is een vrij unieke rijst en daarom kun je het niet in de gewone supermarkten vinden. Online bestellen van Mahmood rijst is heel makkelijk en je kunt ook gelijk online veilig afrekenen. Het wordt dan binnen een paar dagen thuisbezorgd en je kunt zelf aangeven wanneer dit is zodat je er thuis voor bent.

Je kunt ook nog binnen een paar dagen altijd de afspraak wijzigingen als het je toch niet uitkomt want zo makkelijk is online boodschappen doen.

Bezoek de website voor meer info : website