MC Groep
Image default
Auto’s en Motoren

De beste rijles krijg je bij Troy rijschool Utrecht

De beste rijles krijg je bij Troy rijschool Utrecht

Wat fijn dat je kijkt op de site van rijschool Troy Utrecht. Een goede keus voor een Rij – Opleiding die geheel aansluit aan jouw persoonlijke wensen. Of Je nou Jong bent of wat Ouder, voor ons is Iedere Klant, voor jou als Cursist, Koning. Het gaat ons om jouw belang, je persoonlijke voorkeur en zo heeft een ieder zijn eigen vragen en wensen waarop Hij of Zij het felbegeerde Rijbewijs wil behalen. Juist daarom ben je voor je rijles Utrecht op het juiste adres. Ook voor personen die al geruime tijd in het bezit zijn van een Rijbewijs en juist door al de veranderingen in het verkeer en de regels die dat met zich meebrengt, hun kennis weer eens bij willen schaven, doen er goed aan voor ons te kiezen. Kortom aan een ieder kunnen we onze Kennis en jarenlange Rij – Ervaring overbrengen.

Niet van die sterke teksten als “”Bij ons moet je zijn, Wij zijn de …, Wij zijn het….,”” Misschien al eens vaker tegen gekomen? Maar is dit ook altijd nagekomen??? Zonder daarbij iemand in diskrediet te brengen. Daarom bieden wij een kwalitatief Goede en Gedegen Rij – Opleiding, waarbij naar een ieder zijn eigen wensen wordt gekeken en rekening wordt gehouden. Een opleiding, zonder overbodige nonsens. Uiteraard zijn wij uitvoerig opgeleid volgens de nu geldende voorschriften van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) die geheel aansluit aan de eisen die worden gesteld aan de begeleiding, tot aan het slagen van je Praktijk – Examen. Bij rijschool Utrecht doen we ons best om je zo goed als mogelijk te laten slagen. Het geen wat dan weer te vertalen is naar de slagingspercentages die worden weer gegeven bij diverse bronnen.

bij het volgen van auto rijles Utrecht kunnen we je garanderen dat binnen no-time slaagt voor je rijbewijs. Bij Utrecht rijschool krijg je altijd rijles van een deskundige rijinstructeur die al meerdere jaren ervaring heeft. De instructeur is flexibel en vindt het belangrijk dat jij met een goed gevoel achter het stuur zit. Daarnaast werken wij met instructiekaarten waarop we al jouw vorderingen bijhouden. Zo kun je op ieder gewenst moment inzien, aan welke punten je nog moet werken en welke je al onder de knie hebt.

Of bel voor jou gratis proefles 030:8080317

Bezoek de website voor meer info : website