MC Groep
Image default
Bedrijven

Wil jij werken op Sint Eustatius? Drie tips

Wil jij graag wonen en werken op een tropisch eiland, zoals Sint-Eustatius? Maar weet je niet hoe je dit aan kunt pakken? Of ben je wel eens op vakantie geweest naar Sint-Eustatius? En ben je benieuwd of je er ook werk zou kunnen vinden? In dit artikel helpen we je op weg.

 

Tip 1. Er is veel werk in het toerisme

In Sint-Eustatius is een zeer florissante toeristische sector. Heb jij ervaring in de horeca of in het toerisme in Nederland? Dan ben je waarschijnlijk een interessante kandidaat voor bedrijven op Sint-Eustatius. Zou jij dus in het toerisme aan de slag willen op Sint-Eustatius? Dan kun je gewoon een vlucht boeken en voor je het weet heb je een baan. Je kunt natuurlijk ook ‘werken op Sint Eustatius’ googlen en alvast solliciteren. Voor je het weet zul je een baan hebben.

 

Tip 2. Er is veel werk in de zorg op St. Eustatius

Ook vanuit andere sectoren is er werk op Sint-Eustatius. Heb jij bijvoorbeeld een achtergrond in de zorg? Dan is er veel werk voor jou hier op dit heerlijke tropische eiland. Als je iets googelt als ‘werken in de zorg’ gevolgd door het Caraïbische Eiland dat jouw voorkeur geniet, dan zul je genoeg vacatures op je beeldscherm zien verschijnen.

 

Tip 3. Ook in de zakelijke sector is veel werk

In juridisch-economische zin is een van de zaken die de Nederlandse Antillen interessant maken dat het onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden is, maar tegelijkertijd een zekere mate van autonomie kent. De mate waarin eilanden autonoom zijn verschilt per eiland. Aruba kent bijvoorbeeld een hoge mate van autonomie.

 

Voor Sint-Eustatius is dat minder. Dit wil echter niet zeggen dat er geen bedrijven gebruik maken van deze speciale positie binnen ons koninkrijk. In tegendeel, er zijn veel bedrijven in de financiële sector en daaraan gelieerde sectoren actief op Sint-Eustatius. Als jij dus wil werken op Sint Estatius, dan is er ook in deze sector meer dan genoeg werk.

https://www.healthz.eu/werken-op-sint-eustatius/