MC Groep
Image default
Bedrijven

Food Enzo catering Utrecht

Food Enzo catering Utrecht  staat bekend om haar ruime assortiment aan culinaire mogelijkheden. Van kleine borrelhapjes, lunches tot exclusieve dinergerechten en smaakvolle buffetten en barbecues. Bij Food Enzo is er veel mogelijk. Onze dienstverlening loopt van een klein intiem evenement, tot aan de grote evenementen met licht, geluid en een attractie in de zakelijke markt. Gastgerichtheid staat bij ons altijd centraal. Het gaat niet om de grootte van het evenement, het gaat erom dat u en al uw gasten optimaal genieten. Wij zorgen ervoor dat er tijdens uw evenement ruimte wordt gecreëerd om daadwerkelijk alleen nog maar te genieten en te beleven!

Wat is onze kracht?

Onze kracht ligt voornamelijk in de snelheid van leveren en reageren, maar ook de persoonlijke service en aandacht voor u als klant staan hoog bij ons in het vaandel.

Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, zijn wij altijd in staat om een vernieuwend,  verrassend en passend voorstel te doen voor een catering op maat. Of het nu gaat om een catering voor kleine groepen of zeer grote bijeenkomsten, wij denken graag met u mee in mogelijkheden en kansen. Hierbij staat smaakvol, uitzonderlijk en betaalbaar centraal.

 

Food enzo is door haar samenwerking met verschillende partners in de entertainment branche in staat om de totale organisatie van uw evenement of bijeenkomst uit handen te nemen. Één contactpersoon en aanspreekpunt voor uw evenement. Food enzo onderhoudt de contacten met de partners en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. U hoeft tijdens het evenement alleen nog maar te ontspannen en te genieten.

Wat bezorgen wij allemaal?

Behalve een zeer divers assortiment aan rijkelijk belegde dagverse broodjes, bezorgen wij ook huisgemaakte soepen, salades en een breed scala aan hapjes, maar ook zeer smaakvolle en diverse buffetten en BBQ’s. Wij werken uitsluitend met dagverse producten. De keuze is dus aan u! Naast de complete buffetten die wij als partyservice aanbieden, verzorgen wij ook graag uw lunch, lunchpakketten, high tea of ontbijt. Dit kan uiteraard geheel verzorgd met personeel en drankjes of wij komen het bezorgen. Dit kan al vanaf 10 personen en is uiteraard geheel naar uw wens in te vullen. Vraag vrijblijvend een offerte aan middels het contactformulier.

 

Waar bezorgen wij?

Wij bezorgen gratis in Houten, maar kunnen verder overal in Nederland onze diensten en producten leveren. Indien u niet in de directe omgeving van Houten woonachtig / gevestigd bent, houdt u dan rekening met een eventuele minimale afname en transportkosten.

Foodenzo traiteur utrecht leverd ook catering in Ziest

 

Bezoek de website voor meer info : website