MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Alles wat u moet weten over Independent Software Vendors

Alles wat u moet weten over Independent Software Vendors

Wanneer u ’s ochtends vroeg, aan het begin van de werkdag, uw computer weer opstart staat u er waarschijnlijk helemaal niet bij stil wat er allemaal wel niet nodig is om die computer draaiende te houden. En dan hebben we het uiteraard niet alleen over de hardware, want ook de software die op uw computer geïnstalleerd is, is minstens net zo belangrijk. Veel van deze software is ontwikkeld door zogenaamde Independent Software Vendors. Maar wat is een Independent Software Vendor nu eigenlijk? Via welke kanalen bieden zij hun softwareproducten aan? En waar kunt u als bedrijf ISV diensten afnemen? In deze blog leest u er meer over!

 

Wat is een Independent Software Vendor?

Een Independent Software Vendor, vaak afgekort tot ISV, ontwikkelt, maakt en verkoopt verschillende softwareproducten die op één of meer typen hardware of besturingssystemen, zoals Microsoft Windows, Linux, macOS, iOS en Android draaien. Een Independent Software Vendor wordt ook wel een software developer of software publisher genoemd, of, zoals in onze Nederlandse taal, een softwareontwikkelaar. Een ISV kan een individu zijn, maar er kan ook een grootschalig bedrijf achter zitten dat de software ontwikkelt en verkoopt aan particulieren of bedrijven. 

 

Via welke kanalen bieden ISV’s hun softwareproducten aan?

ISV’s kunnen hun softwareproducten via verschillende kanalen aanbieden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een samenwerking aangaan met hardware producenten als Apple, Hewlett-Packard en IBM voor het leveren van diverse soorten software die deze hardware producenten vervolgens pre-installed op hun apparaten kunnen aanbieden. Momenteel zien we echter een grote opkomst van bedrijven die ISV diensten aanbieden in de vorm van ‘anything-as-a-service’, zoals ‘container-as-a-service’ of ‘security-as-a-service’, waarbij diverse softwareproducten van ISV’s worden aangeboden.

 

Op zoek naar ISV diensten voor uw bedrijf?

Bent u op zoek naar ISV diensten voor uw bedrijf? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Fundaments. Hier vindt u een compleet aanbod aan uiteenlopende ISV diensten op het gebied van containerisatie tot security en disaster recovery. Naast ISV diensten bent u hier ook aan het juiste adres voor MSP diensten. Zij zijn uw Expert in Clouds!

 

https://www.fundaments.nl/