MC Groep
Image default
Bedrijven

Achtertuin verlichting

Tuinverlichting is voor elk seizoen in het jaar. Zo kan je gezellig tijdens een bbq gebruik maken van verlichting of een romantisch kampvuurtje in de tuin. Vaak is de verlichting voorzien van een timer, zodat je precies kan instellen wanneer het donker wordt. Door middel van een afstandsbediening kan je de verlichting ook gemakkelijk aan en uit zetten. Het is wel belangrijk dat je verlichting echt bedoeld is voor buiten gebruik. Zo moet het bijvoorbeeld wel tegen een stootje kunnen en waterdicht zijn. 

Tuinverlichting LED

Verlichting die je vaak voorbij ziet komen zijn de berry lights. Berry lights bestaan uit kleine LED bolletjes die worden verlicht. Zo kan je ze leuk buiten aan je eettafel vastmaken of door de tuin heen hangen. De berry lights zijn er in diverse kleuren. Zo kan je gaan voor de kleur warm wit voor een wat chique uitstraling of een wat meer sfeervol effect door middel van de multicolour of RGB. Zo zie je maar dat je de verlichting voor elke gelegenheid kan gebruiken. Door de 50 LEDS die verbonden zijn aan het snoer krijg je een vol effect. De kleur van de kabel is zwart waardoor de verlichting goed tot zijn recht komt. 

Led kaarsen met bewegende vlam en afstandsbediening 

Kaarsen met een bewegende vlam waardoor ze net echt lijken, maar zonder brandgevaar. Wie wilt dat nou niet? De kaarsen zijn een makkelijke en snelle manier om te verlichten. Zo kan je door middel van een timer en afstandsbediening de kaarsen aan en uit zetten. De kaarsen zijn er in verschillende soorten. Je kunt kiezen uit de dinerkaarsen, losse kaarsen en de kaarsensets. De kaarsen kunnen elk moment van de dag gebruikt worden bijvoorbeeld tijdens een chic diner of een lekker romantisch avondje op de bank. De kaarsen set bestaat uit 3 soorten kaarsen in dezelfde kleur van verschillende hoogtes. Vaak wordt de kaarsen set gebruikt voor op een plateau of op de salontafel. Ook kan je door middel van de losse kaarsen een leuk plateau maken waardoor je genoeg verlichting hebt en bent voorzien van een gezellige sfeer.