MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Drie tips voor een griezelige Halloween

 

 Een griezelige outfit

Als je Halloween gaat vieren, mag een enge en griezelige outfit niet ontbreken. In Amerika kun je de Halloweenoutfits wel een beetje vergelijken met de carnavalsoutfits die we in Nederland kennen, maar dan nét een stukje enger en bloederiger. De keuze is dus eindeloos. Je kunt een eenvoudige outfit maken door jezelf om te toveren tot spook. Dit doe je met een oud laken. Of kies je toch voor heks, tovenaar of een personage uit een horrorfilm? Door enge lenzen en nepbloed toe te voegen, is je kostuum direct een stuk enger. Griezelen gegarandeerd!

 Enge decoratie

Of je nu een feestje geeft, langs de deuren gaat of kinderen aan de deur krijgt: enge decoratie maakt het feestje af. In veel winkels koop je in deze maanden griezelige decoratie: van spinnenwebben tot pompoenen of gigantische spinnen. De laatste jaren is er steeds meer Halloween decoratie verkrijgbaar. Zelfs met lampjes of enge geluidjes. Je kunt ook veel decoratie eenvoudig zelf maken. Ga op internet op zoek naar leuke ideeën en knutsel je eigen enge decoratie.

 Snoep uitdelen

Trick or treat! Kinderen komen steeds vaker langs de deuren. Met leuke liedjes en zinnen als ‘Snoep of je leven!’ jagen ze jou de stuipen op het lijf. Uiteraard in ruil voor snoepjes. Kinderen zijn er dol op en kijken vaak al weken uit naar deze leuke avond. Wil je een beetje uitpakken? Dan kun je Amerikaans snoep bestellen in de webshop van CandyOnline. Tover een lach op de gezichten van de kinderen door ze lekkere en mierzoete snoepjes te trakteren. Wil je het voor de kids éxtra leuk maken? Open dan de deur, terwijl je zelf ook verkleed bent in een griezelig Halloween kostuum.