MC Groep
Image default
Dienstverlening

Outplacement

Het lastige van een baan verliezen is toch wel de stress en teleurstelling die heel hard aankomen en toch voor veel mensen moeilijk te verwerken is. Je bent natuurlijk de stabiliteit gewend en een bepaald inkomen. Je financiële status kan hierdoor zeker afnemen en je zult moeten wennen aan een nieuwe budget. Natuurlijk zijn andere negatieve elementen van het verliezen van een baan dat je de collega’s en werksfeer verliest. Wij van Carrièrepoort richten ons op het positieve van het verliezen van een baan. Je kan een baan vinden die toch meer bij jou past en die echt op jou kwaliteiten gericht is. De manier hoe jij de situatie bekijkt is belangrijk voor jouw toekomst.

Het kan zijn dat je al aardig op leeftijd bent en het is daarom ook geen geheim dat een nieuwe baan vinden nog lastiger wordt. De oplossing voor dit veelvoorkomende probleem is toch wel het outplacement traject. Dit traject bestaat vooral om mensen die een baan zijn verloren te helpen aan een nieuwe baan. De baan die je verliest kan dus veel nieuwe deuren openen. Het is zelfs voorgekomen dat mensen die na het doorlopen van een outplacement traject een volledige carrière switch maken.

Carrièrepoort biedt dit traject aan tegen scherpe prijzen. Vaak heb je na het verliezen van jouw vaste baan een kleiner budget om mee te werken. Wat veel mensen niet weten is dat de werkgever die jou heeft ontslagen de mogelijkheid kan bieden om dit traject deels of in zijn geheel te vergoeden. Wij hopen echt dat jij dit snel kan verwerken en daarom dus contact opneemt met ons bedrijf. Wij hebben locaties in verschillende steden in Nederland waar jij terecht kan. Dit betekent dus niet dat jouw locatie jou limiteert. Het is mogelijk om ons een email te versturen, De website heeft alle informatie die jij nodig hebt.

 

Bezoek de website voor meer info : website