MC Groep
Image default
Vervoer en transport

Advertentie van Noot Personenvervoer

Laatst kwam ik ‘Klik hier voor touringcar huren’ tegen bij een advertentie. Toevallig zocht ik vorige week ook al naar een touringcarbedrijf, omdat ik een touringcar huren moet voor een evenement bij ons. Echter was ik er toen nog niet helemaal uitgekomen voor welke wij moesten kiezen. Daarom kwam het eigenlijk best wel goed uit dat ik er nu weer aan herinnerd werd! Ik ben dan ook naar de website van Noot Personenvervoer gegaan, van wie de advertentie was, en ben gaan kijken naar de mogelijkheden.

Touringcar

Ik moet dus een touringcar huren voor een evenement bij ons. Jaarlijks is er aan het einde van de zomervakantie een jeugdweek, waarin wij ook naar een pretpark gaan. Dit jaar zal dat Walibi World zijn! Maar wij zochten nog wel naar vervoer. Wij hebben namelijk meerdere touringcars nodig. Gelukkig duurt het nog wel even voordat het zover is. En hebben wij nog de tijd om een touringcarbedrijf uit te kiezen. Maar voor mijzelf zou het natuurlijk erg handig zijn als dat nu afgehandeld zou zijn. Gelukkig las ik op de website van Noot Personenvervoer dat zij voor allerlei soorten evenementen in te zetten zijn. En dus heb ik contact opgenomen om te vragen of dat zij ook meerdere bussen beschikbaar hadden in de laatste week van de zomervakantie. Dat bleek gelukkig het geval te zijn! En dus hebben wij nog wat afspraken gemaakt van waar er naartoe gegaan moest worden, hoe laat zij aanwezig moesten zijn en natuurlijk om hoeveel personen het ging.

Pretpark

Op de dag dat wij naar het pretpark gingen, stonden er vier touringcars van Noot Personenvervoer klaar op de afgesproken locatie. Het viel ons ook op dat de buschauffeurs allemaal goed met de kinderen om konden gaan. Iets wat toch erg belangrijk is! De dag beviel ons heel erg goed. En het vervoer al helemaal!

Bezoek de website voor meer info : website