MC Groep
Image default
Vervoer en transport

Kies voor een ervaren transportbedrijf uit Etten-Leur

Bent u op zoek naar een transportbedrijf uit de omgeving van Etten-Leur dat uw organisatie kan ondersteunen bij het vervoeren van uw goederen? Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten is in dat geval exact wat u zoekt. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring met het vervoer van diverse goederen. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan vlees, vis of groenten, maar ook aan ijs of andere bevroren producten. Deze specialisten zijn in staat om dit soort goederen te vervoeren omdat zij over een uitgebreid wagenpark beschikken. Dit wagenpark bestaat uit diverse voertuigen, waaronder voertuigen waarin een gekoelde atmosfeer is te realiseren. Deze specialisten beschikken daarnaast over een speciaal voertuig waarin multitemp transport mogelijk is. U vervoert hiermee bevroren, gekoelde of houdbare producten tegelijkertijd, omdat er meerdere atmosferen te realiseren zijn in hetzelfde voertuig. U hoeft dus nog maar een voertuig in te schakelen wanneer u meerdere producten wilt vervoeren. U bespaart hiermee tijd en geld, het is dan ook zeer verstandig om dit transportbedrijf uit Etten-Leur in te schakelen voor al uw transporten.

Gedegen transport op korte termijn

Wilt u graag een specialist inschakelen die op korte termijn een zending op de gewenste plaats van bestemming kan afleveren? Schakel in dat geval de specialisten van dit transportbedrijf uit Etten-Leur in. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in sneltransporten, waardoor zij uw zending gegarandeerd in goede staat en op tijd weten af te leveren. Van Nunen Koel-, Vries- en Sneltransporten staat voor u klaar, omdat zij beschikken over kwalitatieve voertuigen die enkel bestuurd worden door gekwalificeerde chauffeurs. Deze experts zijn niet voor niets dé specialist op het gebied van transport.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de dienstverlening van dit transportbedrijf uit Etten-Leur, of wilt u hen graag inschakelen voor uw transport? Neem dan gerust contact met hen op door de contactgegeven op de website te gebruiken.