MC Groep
Image default
Dienstverlening

Een stucadoor in Gouda met een uitgebreid takenpakket

Een erkende stucadoor die al jarenlang in het in vak zit: dat is Binken Stucadoors- en Afbouwbedrijf in Gouda. Ze zijn begonnen als spuitbedrijf, gespecialiseerd in spack- en spuitwerken. Uiteindelijk hebben ze het werkzaamhedenpakket aanzienlijk uitgebreid met onder andere specialistisch stucadoorswerk en verschillende vormen van wandafwerking. Zo schakelt u hen in voor onder andere verschillende afbouwwerkzaamheden, timmerwerkzaamheden, tegelwerken, voegwerken en schilderwerkzaamheden. Wat uw project ook is, deze professionals staan voor u klaar!

Een optimaal eindresultaat op basis van uw wensen

Fraai, ambachtelijk stucwerk; dat is waar het bij deze stucadoor in Gouda om draait. Ze doen er dan ook alles aan om tot een optimaal eindresultaat te komen, dat volledig afgestemd is op uw wensen. Uiteraard nemen ze hun ervaring en expertise mee tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Zo kijken ze eerst naar uw wanden en plafonds, voordat ze daadwerkelijk met het stucwerk beginnen. Het komt nog wel eens voor dat wanden en plafonds door de jaren heen uitgedroogd of verpulverd zijn. In sommige woningen bevinden zich ook schimmel- en vochtplekken op de wanden en plafonds. In dit geval kunnen ze niet direct gestukt worden, maar dienen ze eerst voorbehandeld te worden. Deze voorbehandeling voeren de professionals van dit bedrijf ook graag voor u uit.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd wat deze stucadoor uit Gouda voor uw project kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met hen op te nemen. Ze vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden van hun dienstverlening. Ook denken ze graag met u mee voor een optimale wandafwerking in uw pand en voorzien ze u van advies op maat. U vindt de contactgegevens op hun website. Indien gewenst kunt u hier ook eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo krijgt u een goed beeld van de kosten die u kunt verwachten.

https://www.mikebinken.nl/