MC Groep
Image default
Industrie

Uw specialist in het forceren van verschillende materialen

Forceren is een techniek die al tientallen jaren bestaat. Vroeger werd dit handmatig gedaan, vandaag de dag worden er moderne machines voor gebruikt. Bij forceren wordt een materiaal in een bepaalde vorm gedwongen zonder dat het materiaal verhit wordt. Het is een goedkope manier om van een vlakke plaat een bepaalde vorm te maken. Het gaat bovendien ook vrij snel, zeker als u uw opdracht uitbesteedt aan een ervaren specialist. Voor dit werk wordt een speciale forceerdraaibank gebruikt die voor iedere opdracht op maat wordt geprepareerd.

Kies voor een professioneel bedrijf

Het forceren van materialen is een vak apart. Bij Reijgers & Schallies in Amsterdam hebben ze daar al jarenlange ervaring mee. Gebeurde het forceren eerst nog met de hand, vandaag de dag gaat bijna alles geautomatiseerd. Vele bedrijven en opdrachtgevers waren en zijn klant bij dit bedrijf dat de techniek tot in de puntjes beheerst. Zij kunnen diverse materialen voor u bewerken waaronder metaal, zink, koper, aluminium en roestvrijstaal. Voor alle materialen geldt een maximale dikte als het gaat om de mogelijkheid om het materiaal te kunnen verwerken. Er wordt een mal gemaakt waar het materiaal overheen wordt getrokken om het op die manier in de juiste vorm te krijgen.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u een materiaal laten forceren tot een door u gewenste vorm, bijvoorbeeld een afschermkap? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Reijgers & Schallies in Amsterdam. Het is daarbij handig als u in uw aanvraag een duidelijke beschrijving geeft van de opdracht die u wilt laten uitvoeren. Als u akkoord gaat met de prijsopgave dan wordt er een mal gemaakt aan de hand waarvan het materiaal geforceerd kan worden. Meer informatie over de werkzaamheden die dit bedrijf voor u kan uitvoeren vindt u op de website. Hier staat ook een video waarin verschillende voorbeelden worden getoond van wat er mogelijk is met de forceertechniek.