MC Groep
Image default
Industrie

Een bekisting en bijhorende tekening uit handen geven aan dé specialist

Of het nu nieuwbouw of renovatie betreft, het succes van een bouwproject wordt bepaald door een sterke fundering en de juiste bekisting die daarvoor wordt toegepast. Met bekisting bedoelen we mallen die worden gebruikt bij – in de meeste gevallen – het storten van beton. De bekisting houdt het beton tijdens het uithardingsproces op zijn plaats. Eventueel kan er betonwapening in worden geplaatst. Men komt tot de juiste bekisting door een nauwkeurige tekening van de bekisting te maken waarin alle essentiële elementen zijn opgenomen.

Ontwerp en uitvoering van hulpconstructies

Technisch ingenieursbureau Vogels Constructeur Uitvoering mag zich dé specialist op het gebied van bekisting voor de bouw noemen. Niet alleen wat betreft de feitelijke uitvoering ervan op de bouwplaats, maar ook wat betreft het ontwerp, de tekening van de bekisting en de begeleiding gedurende het proces. Behalve voor hulpconstructies van beton kunt u ook voor hulpconstructies van staal, hout of andere materialen kiezen. De deskundige medewerkers van deze firma staan graag voor u klaar om u hierin te adviseren.

Wat is een bekisting tekening precies?

Een tekening van een bekisting voor bouwprojecten bevat tal van informatie. Denkt u bijvoorbeeld aan de plattegronden van elke verdieping, de constructieve opzet ervan, de materialisering en nog veel meer andere elementen. Neemt u een partner als Vogels Constructeur Uitvoering in de arm, dan kunt u erop rekenen dat een dergelijke tekening aan de hoogste vakkundige eisen voldoet. Bovendien wordt er enkel met de beste materialen gewerkt, zodat u van een uitstekende uitvoer kunt uitgaan.

Kies voor veiligheid en stabiliteit

Betonbekisting wordt in de bouw op verschillende manieren toegepast. De exacte toepassing is afhankelijk van de gestelde eisen die het specifieke project stelt. Bekisting kan in fundamenten en vloeren worden toegepast, maar ook voor verticale constructies als muren en liftschachten. De Helmondse specialist op dit gebied draagt stabiliteit hoog in het vaandel, zodat u altijd op een veilige bekisting van uw bouwproject kunt rekenen. De deskundige medewerkers van het bedrijf verzorgen een uitvoerige analyse van de situatie.

https://vogelsconstructeuruitvoering.nl/