MC Groep
Image default
Industrie

Hét spuitgietbedrijf uit Beringe, nabij Weert

Ben je op zoek naar een ervaren spuitgietbedrijf die voor jouw producten kunststof behuizing op maat kan produceren? Dan zit je beslist goed bij Structura uit Beringe, nabij Weert! Dit toonaangevende spuitgietbedrijf staat klaar voor opdrachten in Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant. Zij zijn als een van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in TSG-spuitgieten en werken hier dan ook uitsluitend mee. Het grootste voordeel van deze techniek is dat het mogelijk is om kunststof omhulsels te creëren met een grotere wanddikte wat zorgt voor extra kwaliteit en stevigheid. Het grootste verschil met regulier spuitgieten is dan TSG-spuitgieten gebruik maakt van lage druk. Het blaasmiddel wordt samen met het granulaat in een gietvorm gespoten. Bij dit bedrijf ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige kunststof behuizing op maat.

Kunststof behuizingen voor veel diverse sectoren

Het spuitgieten van een kunststof behuizing is in veel sectoren populair en Structura maakt deze dan ook geheel op maat op basis van jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een beschermlaag voor een koffiezetapparaat, medische apparatuur of voor machines en apparaten in de tuinbouw, deze specialisten gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Bespreek simpelweg jouw wensen en verwachtingen met een van de ervaren vakmensen van dit spuitgietbedrijf. Op basis hiervan gaan zij aan de slag met een ontwerp. Wanneer jij aangeeft dat je het eens bent met dit ontwerp beginnen zij met het omzetten van het ontwerp naar een kunststofproduct. Je wordt bij elke stap van dit proces betrokken zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Jouw kunststof behuizingen op maat worden vervolgens al binnen vier weken geleverd.

Vraag om advies op maat

Heb je interesse in de diensten van dit ervaren familiebedrijf en ben je benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met hen op te nemen en bekijk de contactgegevens op hun website. De enthousiaste medewerkers vertellen je graag meer over het proces en beantwoorden al je vragen.