MC Groep
Image default
Industrie

Voor bewerkingen met een profielwals kunt u terecht bij deze specialisten

Voor het walsen van staal kunt u terecht bij M. den Oudsten Buigwerken, dé specialist op het gebied van bewerkingen met een profielwals. De professionals van het bedrijf uit Rhenen, in de regio van Veenendaal en Utrecht, beschikken namelijk over jarenlange ervaring én u kunt bij deze specialisten terecht voor maatwerk. Daarnaast hebben ze een uitgebreid, uniek en gevarieerd machinepark én uitstekende vakmensen, waardoor ze aan vrijwel iedere vraag kunnen voldoen. M. den Oudsten Buigwerken wordt daarom ook gezien als leverancier van goede en betrouwbare producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op een kwalitatief hoogstaand eindresultaat wanneer u het walsen van staal met een profielwals overlaat aan deze professionals.

U ontvangt altijd kwaliteitsproducten

Het walsen van staal met een profielwals heeft veel verschillende toepassingen. De vakmensen van M. den Oudsten Buigwerken zijn gespecialiseerd in een tal aan walstechnieken met een profielwals. Denk hierbij onder meer aan strippen, buizen, kokers en HE-M balken tot 1000 millimeter. Daarnaast kunt u bij deze specialisten terecht voor 3D-walswerk – zoals trapbomen – en het walsen van staal met meerdere stralen. Ze beschikken ook over walsrollen waarmee ze onder meer IK-balken en UNP-balken bewerken. Tevens kunt u hier terecht voor de bewerking van kokers, buizen en strippen in iedere gewenste maat. Kortom, u kunt bij deze specialisten terecht voor kwaliteitsproducten!

Kies voor standaardwalswerk of ontvang maatwerk

U kunt bij deze specialisten niet alleen terecht voor maatwerk, maar ook voor standaardwalswerk. Ze hebben namelijk een aparte afdeling waar er voor iedere opdracht een passende profielwals beschikbaar is. Het walsen van staal met een profielwals is dan ook een van de standaardwerkzaamheden van dit bedrijf, waardoor u weet dat al uw projecten in goede handen zijn!

Vraag eenvoudig online een offerte aan

Heeft u vragen over de werkzaamheden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website. De professionals van M. den Oudsten Buigwerken staan u graag te woord, beantwoorden uw vragen en vertellen u meer over de mogelijkheden.